tisdag 4 december 2012

Cirkus / märkligt

Saxat ifrån hemsidan:

Märkligt beslut

2012-12-04 21:31

Turerna har varit många kring HF Linköpings vara eller inte vara i Alltrean.


I fredags fick vi i HC Wettern ett mail från HF Linköpings sportansvariga att de beslutat sig för att dra sig ur Alltrean på grund av ekonomin. Under lördagen diskuterade Region Syd hur man skulle göra. Under lördagseftermiddagen fick vi besked om att serien skulle spelas på sju lag och att matchen på söndagen mot HF Linköping var inställd.
På söndagsförmiddagen ringde sportansvarige i HFL till HCW och skulle konfirmera att de dragit sig ur serien.
Det som hänt under tisdagen är märkligt. HF Linköping meddelar förbundet att man ändrat sig och förbundet godkänner detta!!! Detta innebär att vi ska hitta ett nytt datum för match. Region Syd meddelar HCW att HFL aldrig dragit sig ur serien.... fast att vi i HCW både mailledes och per telefon fått sådant besked.
Märkligt beteende både från HFL och Region Syd.


21:an
Kan bara hålla med... Gött för HFL lirarna som verkligen ville köra serien. Men galet märkligt av föreningen samt Region syd. Är det bara för att det handlar om "stora Linköping" som region syd "lägger sig på rygg" eller är det för att de inte orkar styra med allt vad de innebär att ta bort ett lag samt göra om forts. serien ?

När vi ändå är innne på avdelning märkliga saker tycker jag det är fantastiskt , nästan smått otroligt att spelaren i Brs som mer eller mindre skulle slå ner huvuddomaren i fredags (tror även han får in en jävel på linjeman) klarar sig ifrån avstängning ?
Det var Domarkontrollanter på läktaren samt att domaren fick fly för att inte få sig en åka . ?
Kan det oxå ha något att göra med att det är "jobbigt" att skriva rapporter eller är det för att det är "stora mjölby" med div 1 i samma hall/stad ?

Har en stark känsla om vi "idioterna" ifrån Vadstena som vi ofta kallas skulle göra något av de sakerna (dra sig ur serie eller nudda en domare) Då tror ja inte resultatet skulle bli de samma.
..

Någon annan som har en åsikt om dessa grejer ? Kommentera gärna...