torsdag 9 februari 2012

Torsdag !

#21


Om 50 min går Axell på helg. Har redan jobbat mina timmar den här veckan då jag jobbade i början av veckan samt det här passet har varit på 24 timmar. Vissa veckor ser de ut så & det är självklart en fördel med jobbet då man får extra lång helg.
Tyvärr ligger grabben hemma & är lite sjuker så det blir inga större äventyr i afton.

Höcky då ?
Ikväll är de träning igen. Sista innan Löfstad borta på söndag. Har hört skvaller om att det var 17+2 i tisdags & jag hoppas vi minst är de även ikväll.
Vi har duktigt tuffa matcher nu framöver & det ska bli riktigt skoj att få påverka vilket lag som går vidare till Play off.
Vi har som skrivet Löfstad borta i tranås på söndag, Nästa fredag åker vi till Mjölby där Brs har dukat upp för fest & Söndag 19/2 lirar vi säsongens sista hemma match mot Lenhovda.
( sista matchen i serien 11/12 är borta mot Eksjö den 23/2)

Vi är tyvärr körda i serien då vi inte fått iordning på grejerna förrän dom 3 sista veckorna.
Vi visste att säsongen skulle bli rätt så tuff men är övertygad om att vi kommer bli starkare nästa säsong.
Är rätt intressant & följa våra seriekollegor ifrån grundserien.
Töreboda leder all3:an galet stort & Finspång ligger 2:a i den serien.
Falköping är outstanding i forts. serien & Tibro ligger stabilt på en andra plats. Tidaholm som var strykgänget A`la brutal i vår serie har tagit 4 poäng & ligger näst sist.

Det är alltid bra att möta bra lag. Men i efterhand kanske de inte var de bästa då vi hade många nya killar i laget samt att självförtroendet & glädjen inte var den bästa efter många förluster.
Det som jag tyckte var riktigt bra i den serien var matchdagarna. Tisdag & Fredag. Skulle inte ha något emot att forts. me de.

Max Lämnar:
Fick igår info om att Max Gyllsten hämtar sina grejer ikväll då plugget tar för mkt tid. Vi tackar Max & även Dalle som lämnade förra veckan för den här tiden.

Till sist:
*Träning i kväll är19.00-20.10

*I morgon dukar Mazz upp för lagkalajs i kvalserietown. Lämna svar ikväll hur ni tänker göra boys. Finns även att fylla i på Nylleboken på vår lagsida = 2011/2012.

Trevlig Helg ;)
///F.Axell///