fredag 10 februari 2012

igår...

21:an

träningen igår... 16+2 var där & körde på bra.
Sandborg & Jönte vaktade burarna. I röda var Mulen, Nizze backar. 2 metersmannen som Mr Jesse sa testade sin hand o jag tror de kändes bra ? i kedjan lirade Skoog, Kricke, Joel.
I gula femman ingick Molles kille Kim på backen tillsammans med Snygg-Leo. fw i gula var Henke, Adam, Batte & Blindtarmen. (Limpan tillbaka efter operation)
Blåa fick undertecknad hoppa in på backen tillsammans med den nyförlovade Victor " snart Haglund" Hero. En lycklig, busig värmlänning som igår stolt visade upp ringen & berättade om hur han galet kärleksfullt gick ned på knä inför Fröken Haglunds familj. De ryktas även om att natten tillbringades framför en öppen eld på en björnfäll. *vackert A`la snyft*.
Fw i blue line var Hermanssön, Mazz & Zigge "pingis 7 h om dagen" Sigvant

borta var Gurra som för övrigt landar i Sverige i dag efter jöbb i Us and A. Viktigt !
Andy "tänder som en 80 årig kärring" Larsson var tvungen att jobba.
Galning Carlswärd kunde heller inte köra då han hade möte på jobbet. = dricka kaffe i 2 h. :)
Almgren-?????

Samtliga är uttagna till matchen i Tranås på Söndag förutom Gurra som ej tränat samt Alex som är avstängd säsongen 11/12.
En galet tuff uppgift då jag tycker Löfstad är klart de bästa laget när de plockar med de "bästa de har". Har svårt & se att de inte skulle ha de nu i slutspurten av serien. ???

Ikväll lirar Hcw B hemma mot Gripen ifrån Nyköping.
Förra mötet var de ett mkt sarjat Hcw då de inte hade många att tillgå pga många inte var så sugna på att på bortamatch :/ Vet att Gm Fidde Lindros samt Lillen Gretzky sa att de gjorde en galet bra match ändå mot de skickliga gripen.
Kommer ikväll bli en galet tufft för våra Grapps då Nyköping har några lirare som lirat högt upp i seriesystemen.
Men....
En fredag på K-Valla är inget fredagsmys för något bortalag :)
Good luck.

Mazz ska svinga några bägare ikväll. Får se hur många som han göra de me? Ja får tyvärr hålla mig på hemmaplan då min son fortf. inte är fit for fight.:(

vi säger så...
ses i Tranås på söndag ? ;)
//// Axell ////