måndag 13 februari 2012

0 poäng trotts bra match

21:an

5-4 skrevs siffrorna till igår i Brestorpshallen i Tranås. En tung förlust då jag tror att alla som var där igår kan skriva under på att ett X efter 60 min skulle ha varit rättvist. ???

Coach har sammanfattat matchen bra på hemsidan (länkat till vänster) så ja kommer vara kortfattad.

*Tranås var 14 gubbs & av dom var framförallt fd. Taif snipern Anton Patriksson samt fd. playmakern i Eksjö Niklas Bohman de som såg till att Taif fick 3 p. Då de ständigt var farliga när de hade pucken.
Vi krigade på bra & pucken "studsa" vår väg i 1:a perioden. (1-2)
I andra forts, vi jobba på bra. Jonte tar några fina skott ifrån Smålänningarna samt att vi spelar enkelt i försvar zon. Vi har några fina chanser på 1-3 men istället så gör Laik 2-2.
Det blir även 3-3 längre in i matchen & matchen är precis så jämn som resultatet är.
Tyvärr får Patriksson pucken mitt i slottet en bit in i 3:e efter en 3 mot 2 samt en mindre bra rensning. Den fd. landslagsspelaren gör inget misstag & dunkar upp den i Jontes vänstra kryss.

Båda lagen forts. vara bra i anfallzon men mindre bra i uppspelsfasen/första passen i egen zon.
Domaren som annars lät oss spela tyckte dock att Andys sarjduell var utanför regelboken & väljer då att lyfta armen för en hakning...
mkt mkt billigt. Var utan att överdriva 10 st hakningar som var bra mkt grövre under matchen som han friade på. (båda lagen)
Tranåspöjka slänger in de bästa de har & de tar inte lång dit innan de turligt?skickligt? styr in ett backskott rätt upp i klyk.
5-3 & mkt tungt.
Vi slutar dock aldrig att kriga & får dit 5-4 pucken...
Tyvärr bränner vi ett gäng fina lägen i slutet samt under hela matchen & vi får se oss besegrade.
efter 60 min spel.

Vi har inget att skämmas för. Vi gör en bra match & forts. med den moral vi har haft de senaste 5 matcherna.
Riktigt surt att vi alltid saknar några gubbs när vi möter topplagen. men men... så är de för alla lag.
Alla vi som orkade åka till Tranås ska i alla fall beröm. Junior femman samt Jonte i målet visar ännu en gång att de tagit stora kliv & det känns härligt inför nästa säsong.

Den här veckan tränar vi Tisdag & Torsdag för att sedan åka till Mjölby på fredag. Brs ligger 1:a & Lenhovda som vi möter på Söndag ligger 2:a.
En rolig vecka där vi kan påverka slutspurten av serien.

Tack & hej...
F.Axell