tisdag 9 februari 2010

Sweet

8

Måndags träning brukar innebära lite manfall. Denna måndag var inget undantag. Vi var väl 15 utespelare o 3 målisar. Ofta samma killar borta på måndagar. Kan inte va lätt o åka på sjukdom varje måndag. Skumt immunförsvar liksom. Några jobbade som vanligt o några va bortresta i övrigt. Vi drog igång med lite uppvärmningsövningar. Vidare så körde vi 4 målvaktsövningar som faktiskt blev rätt bra. Med bra menar jag att det blev inget ploj som det kan bli från utespelarna ibland o även goalies körde på, då de kan ogilla vissa övningar ibland. Här satte jag ett sånt brutalt kryss-skott på Sandborg att världen stod still för ett ögonblick. Sandborg är dock snabb med o replikera med att det var också det enda målet han släppte in. Men världen stod inte still när han gjorde en räddning så det så. :D

Efter detta så var det då dags för en klassiker. 3vs3. Den yngre eliten har aldrig lyckats spöa de äldre. De första 3 matcherna kördes med målen mitt i zon. Då det skulle bli lite övning för målvakterna med. Målen stod alltså med "bur-ryggen" mot varandra. Här smög Lillen upp vid ena stolpen hela tiden o försökte slå in returer. Inge succè dock. Med ett skarpt öga så kunde man även se att alla fimpar var rightare o alla äldre var leftare. Alltså left mot right o yngre mot äldre. Dubbel match.

Vi äldre tog hem första matchen o då sa Emil att detta inte räknades. Det var inte "riktig" 3vs3. Jaha tänkte vi o släppte de 2 följande matcherna. Efter de 3 första matcherna så var det dags för riktig 3vs3. Vi bytte zon, ställde målen som vid vanlig 3vs3(mot sargen). 15 min kvar av träningen så vi skulle inte köra 5 min matcher, utan vi körde på de sista 15 min utan breaks. O herregud liksom. Måste jag skriva nåt? När det är 30 sek kvar står det 10-1 till de lite snyggare. Det luktade kiss så man höll på o kollapsa. Fimparna gjorde en sista kraftansträngning o tryckte in 3 snabba här, men det hjälpte föga. 10-4 var kross som hette duga. Stor hjälte hos de äldre var Genze som fan tryckte in 5 pytts. O det var inte bara stora svepskott utan även stenhårda kryss-skott. Galet. Mulen tyckte han skulle ta hem klubban o sova med den. Låta sambon ta soffan för en kväll. Det var fan klubban värd!!

Ja kross blev det. Men om vi räknar med de 3 första matcherna som vi inte skulle göra som Emil sa :D så blev det iaf 2-2 i matcher. Jag måste poängtera att fimpa har fortfarande alltså inte spöat oss än.

Genze vara helt klart hetast igår, men gårdagens mål stod Nizze för. Vi gick på kontring, Nizze backchecka lyckosamt. Lyfte klubban, snodde pucken. Slog på en tvärnit o störta mot mål i fullt ös. Stötte på patrull i Mulen. Löste det fin fint med en tunnel. Sen finta han Lillen innan han drog klubban mellan benen o flippa upp pucken i nättaket. Snyggt.