måndag 8 februari 2010

3-3

8

Ja det blev återigen ett kryss på hemmaplan. Denna gång så stod Lenhovda som motståndare. Vi nämnde nåt om tröjorna! Jajemensan. De hade återigen med sig vita tröjor. Tydligen så är det deras kansli som inte lämnar över våran matchkallelse plus att det på förbundets sida fortfarande står att vi kör med blåa tröjor. Men det förklarar dock inte hur man kan glömma bort att vi spelar med vita tröjor då detta uppdagades förra hemmamatchen? Minnet är kort?

Jaja, inget att bry sig om. Inte första gången nåt lag har med sig fel tröjor. Jag testade om jag kunde spela. Har inte varit på is på 10 dar. Axeln har inte funkat så bra i det vardagliga livet, men backar borta så det var bara o testa. Det funkade faktiskt bra, så bra att det faktiskt blev ett par dödstacklingar igen. Jag får skylla på ringrostighet när jag ligger bakom 0-2 målet i arslet. Men hade passet gått fram så hade Jocke varit ren på kanten :D Vi låg under med 0-2 efter första. Första målet kom i PP o gick på Öhrmans skridsko. Öhrman som spelade back då 3 backisar saknades. Nåt han skötte med bravur under matchen. Underläget var tungt men vi saknade inte chanser. En storspelande bortamålis stoppade oss. Dock väldigt ofta som vi gjorde allt alldeles för svårt. Givetvist när axeln funkar bra så ska jag lyckas o sträcka mig i sidan.Väldigt besvärligt o väldigt onödigt.

I andra så blir det mycket PP efter bla ett matchstraff på en Lenhovda lirare. Vi gör ett mål i PP där, men annars så hade vi inte så giftiga chanser. Nåt vi helt rätt fick mycket skit för i periodpausen sen. Men vi gör några mål iaf. Emil sätter 1an efter pass av Jocke. Jag stänker dit 2an från blå efter pass av Emil o Svesse. Det känns på nåt sätt ganska lugnt. De har några bra lirare men är rätt tunna framåt. Däremot så fick de stopp på oss bra bakåt. De täckte kanterna riktigt bra i våra PP uppspel o stressa på riktigt bra i vårt PP. De gjorde det svårt för oss. Men som sagt, vi fick hål på målisen o man trodde att det skulle lossna mer.

Matchen blev väl rätt ryckig med en massa utvisningar hela tiden. Givetvist så blev det BP o PP i 3e med. Vi gör 3-2 efter att jag faktiskt tar upp pucken snabbt från eget mål. Levererar Jocke som har THE ULTIMATE SPEED. Han är inte lätt att stoppa i den farten. Nu fick inte ens backen en chans att försöka stoppa han då han svischa förbi, gick in på mål o lyckades snirkla in den mellan benen. Tänk om man kunde ta fram puck sådär snabbt varje gång :D Nu var det väl ändå klart? Nänä Jag o Genze hoppar in i BP. BP hade gått fin fint genom matchen. Nu misslyckades vi med en utrensning, stopp på blå, en gubbe ren på bortre stolpe. Mål i arslet. Det sög ju pung så att säga. I slutet så är Gurra galet nära o sätta dit den, men får inte upp pucken o målisen får ut benet. Jag fick även pucken på blå o skulle direktskjuta mot Kricke o Gurra som bägge var rena på bortre, men tyvärr så viker sig bladet o går på en motståndare. Bröderna Ö hade säkert tryckt in den där :D

Men 3-3 blev det. Ingen höjdarmatch av oss o vi har nu inte spelat så bra på de 2 senaste matcherna. Lenhovda gör det svårt för oss i försvarszon samt att de har en storspelande goalie. De ska inte skämmas för poängen. Matchen mot Skillingaryd på söndag blir viktig. Inte så att vi måste ha några poäng eller så! Men förhoppningsvist är alla hemma så vi kan ställa "Play off" laget på isen. Göra en bra match o få en bra känsla inför mötet med Sölvesborg.