måndag 19 januari 2009

äntligen 2 poäng :)

#21

Jalle & Axell tillbaka = Seger igen :)
Skämt & sido..
Får till en början be om ursäkt till publiken för en icke bra spelad match.
Men till försvar kan ja skriva att vi är nu inne i en riktig svacka... Innan v.3 har vi haft dåligt m folk på träningarna. Många skadade/sjuka & vi har haft svårt att ha tempo/spel i träningarna.
Men....
Tycker de var riktigt skönt att vi gick segrande ur duellen igår. Var en typisk match som man ofta brukar torska i. Pucken studsade fel i stort sett hela matchen & vi vågade inte ta tag i grejerna. Lenhovda var Tunga & hade bra backar. De fick oftast ner oss i hörnen där de var riktigt tuffa att möta.
Hade oxå ett "kompakt" styrspel genom hela mittzon.
De var MÅNGA som underpresterade igår. Men de var oxå många som gjorde sin bästa match på länge. Kanske inte så att de gjorde 4 tunnlar & 2 kryss-skött. Men de jobbade hela matchen & visade bra inställning.
De jag framförallt tänker på är:
Öhrman- Vinner många viktiga tèk & jobbar bra i de tysta. Har oxå gjort 2 mål på de 2 senast matcherna.
Borg- Har mer & mer kommit in i seniorhockey:n. Är riktigt stabil på backen & är duktig på att ta upp bucken över "röda". En spelare som aldrig gnäller utan bara kör. (bara hoppas vi får behålla honom nu eftyer den 31:a)
Gurra: Har haft en tuff höst med ett spel som inte riktigt funkat. Blå:a femman har inte riktigt haft de bästa förutsättningarna på träningarna eftersom vi båda har haft HOlm & Borg som "bara " har tränat 1-2 ggr i veckan hela sässen. Nytt folk nästan varje träning ger ingen direkt trygghet.
Men..
Tyckte Gurra var riktigt bra igår & visade glädje & inställning hela matchen. Riktigt skönt att han fick pyttsa ett mål. Nu vänder de Gurra :)
Lejon: Spelade hårt & rejält hela matchen. Som center känner man sig riktigt trygg på att han ALLTID jobbar klart vid tekningarna. Var oxå grym på att vinna sarjduellerna & därefter lägga ut pucken ur försvarzon. Var mm ifrån att dra dit pucken i nät-taket. men oturligt gick den i Ribban.

Comeback:
Calle
var oförskämt bra hela matchen. Är stenhård i kroppen & ger sig aldrig. Helt otroligt att inte ha lirat på 2 sässonger men ändå kunna gå in & nästan spela varannat byte hela matchen.
Käns riktigt gött att få en superback så här "sent" på sässen.
Skoog
Visade från första bytet att han kommer bli livsfarlig för motståndarna. Till skillnad ifrån oss andra Fw i laget så har Jocke en riktigt bra storlek/tyngd samt att han är galet snabb. Ge Forest ett gäng träningar till så är jag garanterad över att han kommer Flyga upp i poängligan. Fortsätt med din Ödmjukhet & din inställning så lovar ja att de kommer bli din roligaste sässe på länge.


Till sist:
*Öhrman, Gurra & Kricke gjorde Hcw:s mål igår. (Calle ass på sista)
*Majf kryssade igår emot Serie 2:an Vimmerby. Starkt av motala att vända tfrån 3-5 till 5-5 i sista pärren. Oturligt nog vann Dalen igår emot HF. Majf är fortf. kvar på kvalplats.
*Helt magiskt att MT/VT fortsätter att följa innebandy:n i motala. Visst att de lirar i 1:an. Men fattar inte vad vi har gjort för att de inte ska följa oss ???
Bowling, Innebandy,Golf, Fotboll & Bandy går tydligen före HOckey:n i Vadstena & Motala.
*Mhc krossade igår Sunne på hemmaplan. MJölby leder nu fortsättnings-serien m. 5 poäng före Kumla. Kval till Allettan snart ????? (Många viktiga/svåra matcher återstår)
*Tack till alla som kom till K-valla igår. Kul m mkt Folk även att de var mkt annan sport runt om & på Tv.
*Träning ikväll 19.30.. Igår kom vändningen.... Nu börjar segertåget igen. Viktig träningsvecka framför oss. Hoppas på att så många som möjligt kan börja träna igen.

Ha de Gött....
#21