torsdag 7 november 2013

Ny blöggare

#21

Som alla kunnat se så har inte bloggen uppdaterats för mycket i just inlägg. Det tar otroligt mycket tid & vi har valt att lägga krutet på de sociala medierna så folk lätt kan få info om laget/matcher mm.
Anledningen är rätt så enkel varför det inte blivit så många inlägg.

*Marcus "Mac Attack", "8:an" , Lindholm som grundade bloggen var tvungen att lägga rören på hyllan för någon sässe sedan & nu när han är tillbaka  har han en ledarroll. Är även småbarnsförälder & fullt upp på sin "fritid" :)

*Jonas "Gm" Öhrman som hjälpt mig en hel del här är nu Ordförande i Hc Wettern. Lägg då till att han fixar med mkt på hemsidan samt sköter liverapporteringen på swehockey.

*Jonas "Mulen" Oskarsson är småbarnsförälder samt sambo med Vhf/GIffa hjälten Fia Falk = fullt upp med att pyssla ihop det pga alla sporter/familj osv...

*Jag själv har 2 kids, jobbar kvällar, nätter, helger & har fantastiskt ofta full upp. Har fått högre tjänst på jobbet iår & träffar heller tyvärr inte grabba lika ofta som jag önskar. Har inte alls samma insikt i laget längre samt om det händer något så skrivs det ofta på andra sociala medier.

Men....
Igår visade en lirare missnöje med att bloggen är på väg mot "graven". Det som är rätt roligt är att den spelare som tänker ta tag i grejerna är kanske den personen som det skrivits mest om här:)
En pöjk som det alltid händer saker runt om
& som jag har en känsla av kommer skriva saker som är risk för censur :)
Han garanterar 90 % särskrivning & ett språk som är en blandning med Nynorsk & stureplan-svenska :)
Ska bli mycket intressant & se hur mkt han kommer orka uppdatera samt om vad som kommer pryda den klassiska Wettern Bloggen :)
Älska honom eller hata honom. 
Debuten som bloggare är nu nära. 

Mr Alexander Almgren ;)