lördag 23 mars 2013

Årets Back

#21 & J.Ö

JAMES NORRIS MEMORIAL TROPHY


21:ans motivering:
Årets back kommer undertecknad dela ut till en spelare som kanske inte gör dom häftigaste grejerna på isen men som dag in & dag ut gör allt för laget. En spelare som gjort sin bästa säsong i mina ögon & är kanske den spelaren i hela laget som varit pålitligast då han alltid gjort sitt jobb & därav har en fantastisk hög lägsta nivå.
Backbjässen har inte någon gång medvetet utsatt laget för dumma grejer utan har i 4+28 =  spelat hårt, enkelt & rejält.
En spelare som sällan får cred för det han gör & som heller inte tar ton varken på isen eller i omklr. så ofta.
Men....
Börjas det fuskas, skitsnackas & gnällas. Då lovar jag att den fantastisk snälla karsloken bjuder upp till dans. Både verbalt & fysiskt. :)
Kan sätta en slant på att "han" är den som kanske har bäst plus/minus  i hela laget. ? Lägg då till att det har blivit sparsamt med speltid i spelformen 5-4, 5-3 men dock mkt spel i BP.
En stor favorit i laget då han som skrivet alltid krigar & gör sitt yttersta på isen

sässen 12/13 Bästa back utdelas till:

#5 Mr Kristoffer Renström

Jonas "Chefen" Öhrmans motivering: 

Som Fräddä skriver så är Kristoffer en kille som alltid gör sitt jobb varje dag. Han är även en kille som gör jobbet i det tysta. Låt mig ge några exempel... 

Vi har fått från säkra källor att det är inte bara jobbet på isen som uppskattas utan även bakom disk. Han ska vara en av länets snabbaste och mest pålitliga kassörskor detta år. Helt utan att ha missat en streckkod sen -98 så har han inte haft "minusstatistik" sen dess heller. Även jobbet på lagret är otroligt uppskattat. Med sin fysik har han inga problem med att "tackla" de problem som kan dyka upp där bak. Har även hört att skottet har förbättrats i år. Vad jag förstått så har de flesta prislappar suttit på rätt ställe med få misstag! =)