onsdag 26 september 2012

Hcw Vs Mb 19.30

#21


Ja då var de äntligen dags för hemma premiär ikväll. Make Belives ifrån Linköping kommer på besök & det ska bli mkt intressant om vi har något att komma med mot studenterna.
Jag tog igår kontakt med en fantastisk trevlig pöjk som lirar i Mb. 
Spelaren är ingen mindre än Hcw fostrade Sebastian "Björn Jr" Wiborg. 

Tjena Basse !
Lust att svara på några frågor åt gamle Axell ?

Hallå Fräddä! Plitar ner några rader efter vad som kan beskrivas som ett nattpass i ordets rätta mening. Vill inte se dig missbruka det ordet igen, tack wink
(Fick medd. av honom 00.41 :) 

Fullt lag ikväll ?
Svar:
Efter en snabbare titt i historieböckerna har vi kommit fram till att det kommer slås ett rekord i Make Believes imorgon. Aldrig tidigare har vi åkt med fyra femmor på en bortamatch, inte hemma heller för den delen. 

Några Nyförvärv 12/13 ?
Svar:
Vi hade två tryout-veckor, vecka 36 och 37, med drygt 20 spelare. Till slut har vi nu tagit in 13 utespelare och två nya målvakter, där samtliga 15 enligt min mening håller minst division 3-klass. Många gamla spelare får även de ses som nyförvärv då de kommit tillbaka oerhört mycket bättre tränade. Ett stort antal kilon har omvandlats från fett till muskler under den regniga sommaren.

Spelare som lämnat ?
SVar:
Tror vi tappat ca 11 spelare, bland annat spelande tränaren, interna poängligavinnaren och flera riktigt sköna profiler i omklädningsrummet.

Tidigare träningsmatcher ?
Svar:
Efter bara två ispass åkte vi till BRS och kom hem med en hedersam 6-5-förlust, efter att vi likt övriga div 3-lag haft lite problem att tygla deras förstafemma. Sen dess har vi som sagt tagit in 15 nya spelare och slipat detaljerna. Vi har också ändrat upplägget lite, bland annat har vi tränat dragkamp för att få in lite alternativ träning


Tippa matchen ?
svar:
Hoppas att vi kan bjuda publiken på bra underhållning i form av många mål, precis som vi brukar. Med reservation för att vi kan vara ovana att gå på fyra femmor eller att målvakterna spikar igen så säger jag lika, 6-6. :) 

Tack för intervjun Wiborg & lycka till ikväll


Hcw då?
I skrivande stund har jag fått veta att våra 2 kanske tyngsta nyförvärv har lämnat återbud. Calle Lejon har smärtor i ryggen & Andreas "Adde" Axell ligger hemma med feber & hals ont. 
Galet tråkigt då undertecknad hade fått äran att lira med båda i samma femma i afton.
Men....
bara gilla läget & köra ännu hårdare. 
Vi var 20+2 uttagna efter träningen & just nu har vi alltså 18+2 att tillgå. 
Har ingen aning om hur femmorna kommer se ut?. Men dessa grabbs ska idag få skrinna ut inför ett förhoppningsvis publikfyllt K-Valla. 

Mv:
Jonte Zedström & Adam Granath - Hcw debut

Backar:
Mulen, G.Österberg, Lind, Renström, ALmgren, Kratz, Rubin

Forwards: 
SKoog, Falk, Pilhemmer, Cassel, Henke, Joel, Batte jr, Zigge, Hermansson, Franzèn & undertecknad.

De nya tröjorna/numren är fortf. på beställning så i afton kommer inte alla ha sitt "ordinarie" nr. 

Samma inställning/diciplin som i söndags är melodin. 
Is uppv. 18.50-19.10
Nedsläpp : 19.30

Frivillig EntrÈ.
Alla till Hallen 

Gameday is Funday!