fredag 14 januari 2011

Bra träningar

åttan

Vi har haft 2 bra träningar denna vecka. Mycket folk på träningar har gjort att det varit 2 grymma träningar. Tempot har varit högt på såväl övningar som 2mål. Hade vi haft det såhär hela säsongen så hade vi nog visat andra resultat i matcherna. Vi har träning idag men har inte kallat några juniorer till idag. Vi har haft 1 femma från J-18 som hjälpt oss denna vecka. Blir bra träning för dem samtidigt som vi får en bra träning.

Skademässigt så är Andy tillbaka. Det är oförändrat hos Mulen o det lutar nog tyvärr åt att han inte kommer spela mer iår. Brink jobbar väl så vet inte om han tränar idag. Annars så är vi då iaf 4 backar i helgen. 3 egentligen, men jag räknar Nisse som back då han spelat där så länge nu. Till helgen så kommer även Fräddan saknas då han jobbar. Det är enda matchen han inte kunnat byta bort. Heta inför helgen har kedjan med Falk,Kricke o Gurra visats sig att vara. Det är enda femma som är intakt. Det har vaskats om lite. Troligen så spelar vi såhär

Röda
Borg,Nisse
Falk,Gurra,Kricke

Blå
Mac,Andy
Skoog,Martin,Hermansson

Vita
- -
Emil,Joel,Persson

Sigge

Så tränade vi iaf igår. Kan också bli som så att Emil går back o Sigge går in o lirar. Kanske mest troligt. Vidare så är troligtvist Sandborg tillbaka i spel i mål. Men Lillen var bra senast o Kalle har varit riktigt bra de senaste träningarna.

I tisdags så fick vi åka lite skridskor. Att man får träningsvärk i slutet av säsongen? Det tyder inte på att man är vältränad va? Då var man ganska mör efter helgen då jag o Bögga lira dubbelt. Nä vi skulle haft såna här träningar hela säsongen.