fredag 7 maj 2010

Yoo

8an

Ja då var det dags o blogga lite. Det är svårt o hinna, trots att man är pappaledig. Mycket som sker hela tiden :D

Det har varit seriemöte, eller nåt. Serieförslaget är som följande.

3 serier med 12 lag. Munkfors får friplats i 1an. Dalen får friplats i 2an. Annars hade de hamnat i vår serie. I vår serie hamnar då Ljungby som är ett nystartat lag. Även Faik som trillat ur 2an. Och tydligen så har Guts lämnat in en förfrågan om spel i 3an, men de har tydligen inte anmält sig än iaf. 12 lag som spelar dubbelmöten fram till jul. Efter jul så blir det "Alltrean" Där topplagen i vår serie möter topplagen i västra serien. O tack gode gud för det. Förstå o möta söderserien igen. Jezuz.. Nu kan man få göteborg som längst. Om man tar sig dit dvs :D

Detta är som sagt bara förslag än, men jag tror jag hoppas på det. Verkar bra.

Det jobbas febrilt på tränarfrågan. Just nu så har vi en som vi tokhoppas på. Personen i fråga ska lämna svar senast på måndag. Vi hoppas på ett positivt svar. Återkommer om det när vi vet mer. Förstår om folk är angelägna om att få tränar frågan löst. Självklart så vill man att det ska gå så fort som möjligt, men gäller samtidigt inte att man tar "första bästa". Det ska va nån man tror på o som passar in bra i föreningen.

Några rykten in till oss är alldeles för tidigt o ta upp. Det brukar röra mer på sig efter sommaren. Så räkna inte med så mycket nu på ett tag. Nån som känner Friberg kan väl tjata lite på han? Själv så trodde jag han spelade i MHC, hade inte en susning om att han la av förra säsongen. Tjata lite nån för Friberg är ju riktigt bra, för tidigt o lägga av vid 18 för faen.