tisdag 13 januari 2009

2 nya idag

åTTAN

Idag så kommer det 2 nya spelare o tränar. Då skadelistan ökades igår så är det mycket välkommet. Plus att det inte är nån större konkurrans på träningarna om platserna. Ingen som krigar på träningarna nåt nämnvärt. Spelarna som kommer är Jocke Skoogh och Mattias Pettersson. Båda spelade senast i Mhc. A-laget respektive J-20. Jocke känner de flesta igen då han spelade med oss förra året. Mattias känner de som är från Mjölby.

Mulen fick tyvärr kliva av uppvärmningen igår då han tyvärr också har skadat ljumsken. Mulen har känt att det var på gång ett tag och som han skrev i matchrefet så borde han också klivit av i Gislaved o vilat ljumsken nån vecka. Men det har ju varit tunt med backar så han har kört för att han känt sig "tvingad". Precis som när jag stressade tillbaka o tyvärr då skadade ljumsken värre än det var första gången. Nu får jag o Mulen rehaba ihop o hoppas att vi gör några framsteg. Det är inte så jättemånga veckor kvar av säsongen o sån här skit tar ju tyvärr tid.

Hjalle har ju även han sin betydelse i laget. Så vi får ju hoppas att han tillfrisknar snart. Det är inte lätt för Frasse o träna ett lag efter någon annans spelideèr. Men Frasse gör ett bra jobb. Han har ju tränat alaget förr. Så det är ingen rookie

Som vi spelar nu så kan vi tappa placeringar i tabellen o sätta oss i svårigheter i kommande play off. Kanske inte så många som vet hur det funkar. Men topp5 från vår serie möter topp5 från Skåne serien. 1an mot 5an o 2 mot 4an osv. Efter vår höst säsong så trodde man ju inte att så många lag skulle kunna hota oss däruppe. Men både Kalmar o Rydaholm nosar oss i räva. Vi har en liten fördel av att möta Rydaholm, HA på hemmaplan. Medans vi har Åseda borta.

Nä vi får ta nya tag redan ikväll. 2 nya idag. Men tyvärr en till på skadelistan. kom igen gubbs