onsdag 14 januari 2009

Go kväll go kväll...

#21

Onsdagkväll & vi är träningslediga....
De är mörkt & kallt ute. Januari är en av dom 2 månader jag avskyr mest. Hockey:n brukar gå allmänt tungt i serielunken. Jobbet är som de alltid är & man har oftast inte så mkt pengar efter December.
Januari är oxå en sådan månad där inte så mkt händer??. Allt går liksom bara på rutin. Man har inte direkt något att se fram emot.
men...
Ska inte sitta här & bara vara butter. Men tror de är så för många andra oxå ???
De är ju då de är så gött att lira Lagsport & få tjata med alla grabbar. Stämningen i truppen är som vanligt helt suverän & de märks att alla vill tillbaka till den formen vi var i höstas...

Igår:
var jag med på träning på riktigt igen. Efter 1 ½ vecka med avstängning & sjukdom så är man tillbaka i matchen igen :)
Vi var 3 fulla femmor + en 3:a..
Jalle var tillbaka på isen & farten/träningen var nog rätt ok? Vi körde rätt mkt skridskor för oss fw & snabba uppåkningar + pass ifrån backarna.
Eftersom de är lite tungt nu så har Jalle dragit ned på träningstiden. Så i stället för att köra 1 ½ timma varje pass. Så kommer vi i fortsättningen "bara" köra 1 timma. Allt för att kunna höja farten samt kampen på träningen.

Nyförvärv:
Som Mulen & Mac redan har skrivet innan så fick vi igår 2 nya grabbar i truppen. Eftersom vi har många skador & sjuka så måste vi få tillbaka 4 femmor på träningarna. Tror de var de som var "hemligheten" innan Jul när vi gick som på räls i serien :)
Kan tyvärr inte skriva så mkt om grabba redan nu pga att ja inte såg så mkt av dom på träningen...
Men de lilla ja såg var att Jocke såg riktigt snabb ut som vanligt & gjorde mkt mål på övningarna.
Pettersson såg ja nästan inte alls???(var på andra sidan )
Så de vore dumt om ja gjorde något utlägg om honom redan nu......
Han satte i alla fall 1 straff på Stivie vet jag :)
Ge grabba några träningar till så är de garanterat med & slåss om platserna

Till Sist:
*Mhc Vs Munkfors 19.00 Galet viktiga poäng. Ni kan även gå in på www.mjolbyhockey.com & läsa om den "nya" tränaren inför nästa sässe.

*Majf Vs vimmerby 19.00. Kommer förortspöjka kunna rubba serie 2:an ??? Vet att de är många tillbaka i laget sen förra matchen i Dalen. bl a Adde Svensson !!!

*Calle Pilhemmer åker idag hem till Sverige igen efter 1 månad träningsläger i staterna. Calle som kommer bli grymt viktig på backsidan nu när vi har många "rutti" skadade.


Ha en bra kväll....
Mvh
F. Axell #21