måndag 8 december 2008

Tåget rullar vidare ...

#21

8:e raka :)
Igår var en sån där match som jag själv avskyr att spela. Ingen som helst tanke bakom utan bara "tuta" & köra.
Istället för att ta fram sina kvalitèer så åker man mest runt & är irriterad & Osynlig.Man hamnar helt enkelt i deras skit tempo & deras spel ??? Kan inte Svara på varför ja är så kass ?? men de blir bara så & har alltid varit så.
Som tur så hade vi igår en grym 3:e lina som mer eller mindre pumpade sönder skillingaryd.
Röda:
Genze- Stabil/Big king XXL
Batte-Femmans uppspelskung/indian :)
Micke-Sniper/ Kött
Öhrman-gå i bräschen/målgörare :)
Lejon-Speedkula/Vrid o vänd..

En ung & komplett femma som funkade galant igår. Var oxå den femman som va intakt hela matchen. Vita & Gula femman blev lite "ihop-plock" efter alla utv.
Är väll inget att orda om. Röda prestera & vi andra Underprestera.
En stryrka är ändå att vi vinner. Hur man än spelar så är de ju faktiskt slutresultatet som räknas :)

Ska bli riktigt skoj att få möta ett bra lag nu hemma på söndag. Då Kalmar kommer på besök. Även om de inte har gått deras väg riktigt i år. Så har vi stor revanch lust emot smålänningarna. Förra sässen torskade vi båda matcherna stort & hade faktiskt inte en ärlig chans. Ska bli riktigt kul & se om vårat nya spel kan ge resultat denna sässe.

Till sist:
* De blev mkt autograf skrivningar igår efter matchen. Kul & se att ungtuppa uppskattar sitt A-lag :)
Ett stort plus till Alla i laget för att ni/vi visar stor ödmjukhet & vänlighet emot ungdomslagen. De kommer vi få igen..
De kostar inget att säga Hej som farsan lärde en när man var ungefär lika liten som Alex. Dock var ja circus 3 år då:) Men ändå .....

*Majf åkte på 3:e raka förlusten.. Pratade både med P.Davidsson (teamleader) & Grädde (goalie) efter matchen. Pärra sa att de var en tuff match & Majf:s #19 Stoffe Lövgren fick besöka sjukhus pga en axel ur led samt att en Vimmerby fick åka med Ambulans till västervik efter en smäll.????
Grädde var inte för munter i luren ?? Mkt slarv i försvaret & mkt kontringar emot sig. Majf släppte även in 2 mål i PP. Grädde lämnade över spaden efter 6 insläppta.
TUNGT VÄRRE I FÖRORTEN !!

*Mhc tog en väntad seger emot Böttenlaget Munkfors igår. En svängig match men ack så viktig, Mhc åkte "bara" med 3 femmor + 1. Mkt sjukdomar/skador hägrar i Mjölbylaget.
Brorsan gjorde 4-3 målet & fick även beröm i tidningen. Hoppas de släpper för Bryshan nu & att han får mer speltid..

*Hcw :
Hoppas alla snart är tillbaka efter sjukdomar/skador.? Den här veckan kommer vara riktigt viktig inför de 2 matcher vi har kvar. Pga många borta så har vi ej kunnat träna bla PP. (kan tänka mig att de syntes igår:)
Vi spelar Söndag hemma mot Kalmar & nästa torsdag möter vi Eksjö borta.
Vore inte helt fel att ha 10 raka innan jul-uppehållet :)

* Tack till Jesse B som för första gången (denna sässe) besökte Vadsten ishall igår. Hoppas de blir fler ggr ?????
De står även några rader om oss på Bollius blogg http://www.vadstenatidning.se/blogg/blogg.asp?b_id=jb1

Träning ikväll 19.30
Ha de gött i regnet...
& glöm inte att vara snälla nu så ni får några klappar av tomten. (Ja Alex han finns på riktigt,, lyssna inte på de andra...:)
/////
Fräddie boy #21