tisdag 9 december 2008

9 dec 2008

#




8 jobb/skoldagar kvar till jul-lov... Smakar inte kattskit dä inte :) Ska bli helt magiskt att få ta de lite lugnt & skönt ifrån arbetet. Vi har oxå fått kalastider i jul. Istället för att köra sena kväller så kommer vi får köra mitt på dagen. Riktigt Gött.. En kul grej i Julen brukar även vara att de kommer "hem" några lirare som spelar på annan ort. ex. Brorsan ....
Men nu är de ju som skrivet bara den 9:e & vi har 2 viktiga matcher innan dess.
Gårdagensträning :
Jalle Tar ett snack med oss innan träningen & pratar lite om matchen i söndags samt ger lite direktiv av vad som gäller från & med nu. Vill inte skriva ner på bloggen vad som sades eftersom de är inom laget. Men kan kort skriva att de handlade att vi skulle ha mer fokus samt att många i laget ska ta mer ansvar & göra sina roller.
Isträningen:
De var riktigt bra fart & bra pass. Även om de inte funkade för alla så var de bra fart på isen. Vi körde mkt skridskoåkning & passövningar samt lite 2 vs 1, 2 vs 4 (2 st som backcheckar). Vi avslutade även träningen med 2 mål.
Röda linan fortsatte & trumma på & lirade riktigt fin hockey. De märks att de har spelat i hop sig bra & att grabbas självförtroende växer för varje dag. Riktigt skoj & se.
Vi var 3 fulla femmor & 1 4:a. Svesse var även med & åkte lite griller.
Frånvarande: Höna-sj & Juniorerna Borgholm. Eftersom dom är galet egna & mer eller mindre sitter ihop så har vi döpt dom till Just BORGHOLM. Tillhör Sverige. Men ändå lite utanför & lite efter :)
Ett ex är när vi andra dricker vatten eller väntar på att få starta nästa övning.
Då ser man 2 st grabbar som står framför mål & kör stans hårdaste direktpass till varandra :) Ser lite ut som 2 smågrabbar som kör "fantasi" hockey på gatan :)
Ni vet...
-Holm har pucken...
-Dribblar av Målvakten ....
-Passar Borg....
- Han skjuter....
-MÅÅÅÅÅLLLLL :)
Efter de brukar man alltid få se en "måltjest"? & en grym highfive :)
Har aldrig förstått de där uttrycket
-ÄR DU DUM ?ELLER KOMMER DU IFRÅN MJÖLBY :)
Men nu förstår jag :) ha ha.....
Till sist:
*Träning ikväll !! 19.15 löpning 20.00 isträning
*Jutte vaknade i morse som 31 år & 1 dag :)
*Uffe Söderström borta ca: 6 veckor pga av ett ben i foten har gått av. Tufft för Mhc som redan har Josefsson & Adrian borta ifrån centerplatsen. Rikard Palmberg är inlånad ifrån LHC J-20 i morgon emot Vik. MÖjligt att T.J tar centerröllen oxå ???
*Ingen Fotografering på Torsdag. Mange på EXPERT har fått förhinder. Höll ögonen öppna för en ev. ny tid.
Tjorven:
Måste avsluta med en sjukt rolig grej som hände igår. Eftersom Borg var borta ifrån blå femma igår så hoppade Alex in med Wiborg på backen.
Trodde vi ???
Vi spelade 4-5 byten 2 mål. Jag som är defensiv center brukar inte ha något emot att ta backplatsen då & då i anfallzonen när backarna sticker ner.
Vi pratade i femman med Alex om att de är bra att du tar is & fortsätter jobba med pucken nere vi sarjhörnen, Men så fort du blir av med pucken, stick då upp på din position igen. För annars blir de så rörigt i en ev. styrning osv.
Tjorven svarade
-Ja för fan! de är lugnt...
Bytet efter tar Wiborg pucken ifrån egen zon & transporterar snyggt in den i anfallzon. Han skickar även ner pucken i runden över till andra sidan när han får kontakt med " Motståndar-backen " .
Tänker inte så mkt mer på de & tar Wiborgs plats.
Jag ser Gurra & Haag på andra sidan som ska rusa på W-borgs "dump"..
Men,,,
Jag ser oxå vår lilla egna Tjörv-fan åka som ett skött. Tror ju självklart att han ska stanna på Blålinjen & låta G & H ta pucken,,, Icke sa Nicke...
Alex fortsätter ner i Hörnet & börjar dribbla som aldrig förr.. ha h ah ah ha -..
Ja fråga va fan han styr med??? Ser du inte att Wiborg redan är nere? Tycker inte du att de ska vara någon Back hemmot??
GISSA VAD PÖJKEN SVARA ???
-
Sorry Fräddä..
Har inte tagit övergången så bra från igår...(matchen)
Ha ha h ah ah..
Pöjken har lirat back hela sitt hockeyliv. Men fixade inte att lira 3 byten Fw.. Ha h a.... Jesus !!!
Tack för att du finns Almgren..... Man vill bara börja gråta men kan bara skratta åt dig...
Underbart...
Ses ikväll...
#21