onsdag 12 november 2008

Onsdag=Träningsledigt :)

#21

var de onsdag igen... Drake vad dagarna/veckorna går undan.... 1 månad & 12 dagar kvar till Julafton !!! Inte längesedan man var vid myntbacken & slängde sig i sjön..
Men vad gör man??

Träningen igår....
Alla var riktigt Osugna på Jallefys :) Man satt på sin plats & bara väntade på att få bajsmackan i ansiktet,, Men va hände då???
JO, Jalle *alle kommer in & säger att de är rehab på schemat idag... Jiiiihhhaaaa !!!! 15 min lätt jogg & gemensam stretch. De var riktigt skönt & välbehövligt. Spank you Coach!!!

Isen:
Vi fortsatte med korta/snabba åkningar. Vi körde mkt övningar med tempoökningar samt lite korta spelövningar.
Eftersom de var ett gäng borta igår
Mac-Läkaren/tränade frieri:), Holm-träningsskygg:), Frippe-Plugga/bruden:), Svesse-båtb./tjurig :), Brink-feber (37,6??), Stivie-steker & Mazze-rullstol...

Så körde vi smålagsspel i en zon (3-3)... De var full fart & mkt kamp. De röda & vita laget gick segrande av isen. Sandborg storspelade & Teamleader passade puckarna perfekt till deras gubbe högt upp i banan:)
I vilket fall var de en mkt bra träning & gött att de smäller lite igen. Krig på isen, men kompisar när man går av...
Alla är riktigt sugna på att slå Rydaholm borta nu på söndag. & vi tror på hög fart & mkt kamp... De är speciellt därför vi "nöter" de nu på träningarna...

Till sist:
*Krykov & grabba ska på Slipknot ikväll. Har en känsla av att de kan bli mkt. hårt i stereon resten av veckan :)
*Tjorven är överladdad för att ta på sig Mhc tröjan för första gången nu i veckan.
*Boro Vs. Majf (En mkt tuff bortamatch för förortspöjka. Men sliter de som de har gjort nu på slutet så blir de nog 2 nya poäng)
*MHC Vs. Kumla (Brorsan lirar med Uffe & Berg) Första matchen nu på 2 veckor då är de "riktiga" Mhc laget igen. LHC grabba är tillbaka i superelit serien..
*Borg gjorde sin andra träning med oss igår. Försökte käka en puck & de resulterade till stan:s största fläskläpp:) Välkommen till Hcw :)
*Almgren tyckte nu när Mac ska vara borta ett tag att han skulle ha Lindholm plats i omklr. Alla frågade varför han packade ner Sakerna i trunken åt Mac.
Alex svarade då...
Hållkäften !!! Jag lirar i Div 1 & Känner Uffe !! så ja sitter vart faan ja vill..
Får väll se vad Markus gör åt den saken...... Jag vet att Alex kommer säga att jag ljuger... Men de är ju bara att alla andra kommenterar att de verkligen var så....... För de gäller ju att vara ärliga emot varandra :) Eller???

Ha de nu gött i kväll... Ses i mjölby eller i mörrn !!!
#21