fredag 7 november 2008

Fredag ä sköj

åTTAN

Hallå alla trogna läsare. En träning kvar innan hemmamatchen på söndag. De första övningarna såg inte bra ut igår. Dålig koncentration ihop med lustiga övningar blev inget bra resultat. Vi får hoppas det ser bättre ut idag så vi är redo för match på söndag. Igår saknades Falk o Mazze av de ordinarie spelarna. Falk jobbade kväll o Mazze åker ju rullstol sen tidigare.

Vi har bokat 3 stugor uppe i sälen v.12. Vår numer legendariska avslutningsresa. Verkar även som så iår att vi kommer hyra en storbuss o åka upp i. Om det är så bra vet jag inte hehe. Iår så har även vår reseledare krävt bindande kontrakt så att ingen kan hoppa av o därmed skippa betalningen. Så Lill-Hitler har fixat fram kontrakt som alla som ska med, måste signera. Nu tror jag inte nån kommer hoppa av då de nya hört snacket om våra tidigare resor. Blir nåt o minnas för livet. Skapligt drag. O comeback för idrottsgalan?

Idag är även sista dagen med balladtema o det ska bli skönt o slippa de sliskiga låtarna. Mulen som släppt ett par tårar till de gamla dängorna tyckte vi skulle köra en vecka till, men vi var tvungna att sätta ner foten. Förlåt Mulen!

Vi kör nattpass idag igen. Får se om jag hinner lägga ut nåt inlägg detta dygn efter vår träning. Har du som läsare, nån som du vill att vi tar tempen på idag?