lördag 22 februari 2014

13/14 Bästa målvakt


#21


"Vezina Trophy"
Lite "snabb" fakta :) 
Under otroligt många år har vi  i stort sett haft samma duktiga målvakter. I september 2013 stod 4 unga målvakter uppe på laguppstälningen. 
Adam Granath, Jonathan Sedström, Gustav Ström & Victor Landerfors. 
Victor tackade för sig tidigt & Jonathan hittade tyvärr inte sin motivationen för en ny sässe. 
Kvar stod Gustav & Adam. 
Undertecknad tog då upp jakten på en ny kille eftersom vi inte har något J-lag att plocka av. Adam jobbade mkt skift & sjukdomar, skola mm. hindrar ibland från hockey. 
Daniel Ovebrink ifrån Motala Aif tackade jag & var då med att bilda "team" me de andra burväktarna. 
Under december månad "lånade" Motala Aif in en ny målvakt ifrån Tranås & kanske inte på de bästa sättet skickade dom ut Jonas Stadig ifrån truppen. (tänker inte skriva mer ang. detta ) 
Stadig som har Hcw som moderklubb skulle då lägga av men vi i Hcw erbjöd han plats hos oss men att speltid kunde bli begränsad då vi redan var 3 mv. 
Efter några veckor valde Adam att byta klubb till Mjölby (Blackriversharks) då han blev erbjuden plats där hos sina gamla lagkompisar samt att han skulle då behöva pendla till mjölby istället till Vadstena från sin bostad i Mantorp. 
Kvar i Hcw Kabyssen: 
Ström, Ovebrink & Stadig. 
I den 4:e sista matchen åker Stadig på en hjärnskakning hemma mot Löfstad & säsongen var då över. 
Så.... 
Idag snart en vecka efter sista matchen & man ska försöka sammanfatta detta så förstår ni att det varit lite Rock N roll bland "limporna" i vinter. 
Men....
Utmärkelsen jag vill ge 13/14 är till en ung, seriös, målmedveten kille som sedan i sommras tagit stora kliv. Har tävlat på träningar samt matcherna. Målvakten har stundtals haft de tufft mellan stolparna för att sedan hoppa upp & storspela. 
Självförtroendet har ökat & min personliga åsikt är att när Daniel Ovebrink entrade Hcw:s omklr./is bildades det ett speciellt Mv team . som jag inte sett på måååånga år. (Vad jag sett/hört) har Daniel kommit med en fantastisk ödmjukhet & fått en skön stämning mellan allvar & skoj.
Målvakten som jag blivit otroligt imponerad av nu i slutet av säsongen har visat att han är en riktigt duktig målvakt & som gjort så att laget fått avsluta med "flaggan i topp" då han storspelat och samspelat mkt bra med försvarspelet.. 
En framtidsmålvakt som Hcw kommer ha nytta av i många år framöver. 
Mina Damer & Herrar. 
13/14 bästa Målvakt
#30 Mr Gustav Ström