lördag 10 augusti 2013

2 lämnar, 4 kör

#21

En liten update om vad som hänt/händer.
Om en månad går även vi på is. Mkt fix & trix som alltid men känns som vi kan få ihop det skapligt även iår. Inte helt lätt i en sådan liten stad men med mkt jobb så brukar de gå.
Som alltid är det spelare som tillkommer & tyvärr spelare som lämnar. Inför den här säsongen har vi 2 mkt tunga avbräck då det är grabbar/"gubbar" som spelat galet många år i klubben.
Den första som "slängde in handduken" var vår underbara #22. En spelare som är hatad av alla motståndare/domare men magiskt älskad av oss i Hcw. En slitvarg som alltid gått in med 100% varje gång han har fått på sig utrustningen.
En fantastisk människa som kommer saknas otroligt mkt i omklr, då det alltid händer sjuka saker runt om han.
En avtackning efter alla iår i Hcw kommer längre fram in vinter.
Tack Johan Falk för alla år i klubben & tack för att du alltid varit den du är.
       
Johan Falk-Retired
 
 
 
Den andra personen som lägger rören på hyllan är kanske den bästa vi haft i klubben under många år.
Under många säsonger har han varit lagets bästa/viktigaste spelare och han har vunnit otroligt många matcher åt oss.
De åren jag har spelat ihop med honom (05/06, 07/08-12/13 ) har han haft stor del i att vi varit i 2 st. play off till div 2 samt 2 st kval till div 2. 
En grymt duktig spelare & en sjukt skön kille att ha i omklr.
Jag är övertygad om att han kommer sakna gubba lika mkt som vi kommer sakna honom. Men det är bara respektera  att han vill "slänga in Limporna"
#30 kommer alltid vara saknad & det kommer bli konstigt att skrinna ut på isen utan att ha honom bakom sig,
En avtackning för vår gamla målvakt kommer i vinter.
Fredrik Sandborg-Retired
 
 
Nu till roligare läsning ;)
4 spelare har tackat ja för spel i Hcw 13/14.
 
1:a spelaren att tacka ja är unga Calle Lenèr som kommer försöka kriga till sig en plats efter ett år frånvarande från ishockeyn. En skridskostark back som är duktig på närkampsspelet. Med bra inställning & enkelt spel kommer Calle konkurrera stenhårt om backplatserna.
Calle Lenèr klar 13/14
 
 
2:a spelaren är ingen mindre än våran oförskämt spelskicklige "Gubbe" Jonas Oskarsson som tackat ja för  ytterligare en sässe.
En mkt viktigt spelare både på & utanför isen. En ödmjuk, vänlig människa som är livsfarlig i Power Play & som bidrar med massor rutin & kunskap. En ledargestalt som alla lyssnar på & som bidrar med mkt skoj i Hcw kabyssen :)
 
Jonas "Mulen" Oskarsson klar 13/14
 
 
3:e liraren är en av de bästa skridskoåkarna jag har skådat. Förutom farten är han alltid farlig när han kommer ensam med målvakten & brukar alltid ligga i toppen av poängligan. En spelare som bidrar med mycket skoj runt om & som jag vet kommer göra en bra sässe iår.
 
Mauritz "Mazze" Pilhemmer klar 13/14
 
Sist & minst ;)  som "kritat på" är kanske den mest talangfulla vi har i laget. En ung lovande spelare som jag tror mycket på.
Förutom att han är en duktig hockeyspelare är han en ruggigt vänlig pöjk som alltid tar sig tid att snacka med en "gubbe" som mig ;)
Med en skopa självförtroende & lite jävlar anammat kan han bli hur bra som helst. Han har redan grymma skills & han vet själv inte hur bra han är.
Han var den sista "pusselbiten" bland målvakterna & det ska bli otroligt intressant hur våra unga  skickliga målvakter utvecklar sig iår. (årsmodeller = 2 st.95:or & 1 st 93:a )
Jonathan "Jonte" Sedström Klar 13/14
 
 
Sportgruppen jobbar vidare på att fylla truppen 13/14 & vårat mål är att fylla samtliga platser i omklr. så fort vi kan.
Vi har en mkt stabil ledarstab iår & jag hoppas vi kan få ihop ett bra gäng på isen också.
 
Keep in touch
#21