lördag 18 maj 2013

13/14

#21

Då är de dags att sparka igång en ny säsong. En efter fjolårets succè sässe både sportsligt & lagsammanhållning så hoppas jag Hcw A-lag kan forts. köra på samma spår.
Som alltid kommer det försvinna lite spelare men samtidigt komma till några nya.
Kommer uppdatera här på bloggen allt som händer runt laget.
A-laget kommer ha upptaktsmöte på Torsdag kl 18.30 & där kommer Anders Neuman som kritat på för en säsong till snacka lite om vad som komma skall.

Vad har hänt ?
Jo som jag skrev så är Anders Neuman klar för ytterligare en A-lags säsong som Headcoach.
Kommer en intervju med Anders inom några dagar.
Headcoach 13/14

Inför den här säsongen har även en ny ordförande röstats fram. Den som fick den fina uppgiften/titeln är ingen mindre än Jonas "chefen" Öhrman. Jonas som är en fantastisk trevlig/driven karlslok som brinner för Hcw vet jag kommer göra ett superjobb. Ryktet säger att en ny hemsida är på gång & alla som vet vem Jonas är förstår att Hcw kommer synas "Big Time" i vinter via de sociala medierna. 
Hcw Ordförande 13/14

Nytt för iår är oxå att vi har en sportgrupp. Har funnits förrut men iår tror jag att de kommer hända grejer. 
I den kommer Peter Ström & Micha Dahlberg fixa & trixa. Jag själv kommer oxå hjälpa till så mkt det går men framförallt i A-alaget.
Hårt jobb stundar nu i sommar men jag hoppas vi får ihop de & att folk ställer upp. 

Sportgrupp 13/14

Sportgrupp 13/14

I A-laget har vi redan nu fått vårat första nyförvärv. Det är Roine Lundborg som kommer bli A-lagets nya matriss. En galning som sprider glädje & som inte har svårt att slänga käft :) Har erfarenhet av rollen i ungdomslagen tidigare säsonger & kommer nu ta "steget upp" i A-laget.
Välkommen Roine. 
Materialare 13/14 A-Lag

Som skrivet är det upptakt på Torsdag. Men jag har i skrivande stund  fått 5 sköna "påskrifter" för kommande säsong. 

Andreas"Adde" Axell som ifjol fick pris för MVP & var vår bästa spelare genom hela säsongen väljer 1 år till med moderklubben. En fantastisk viktig påskrift som gör att vi kommer bli livsfarliga även iår.  En person som alltid är ödmjuk & som är ett förebild för de yngre i föreningen. Är övertygad om att fler väljer att lira 13/14 när #10 är klar.

Gustav "Gurra" Österberg sattsar stenhårt för kommande säsong. Fick titeln årets Kämpe ifjol & det är just vad han är. Hockeyn betyder mkt för vår #9 & ryktet säger att han vill göra en ruggigt bra sässe 13/14. En mkt duktig & skön spelare att ha i laget.


Joel Johansson "signade" idag & här har vi en lirare som tänker ge allt i vinter. En spelare som är en utpräglad målskytt med sin teknik & styrka. Fick varierande speltid i vintras men har hjärta för laget alla dagar i veckan. Ett sparkapital utan dess like & jag vet att det kommer smälla i vinter.


Div 3 i särklass bäst tränade forward vill lira i Hcw A-lag 13/14. Fredrik Hermansson som alltid ger 100 % i både hjärta & skridskoåkning är fantastiskt viktig att ha i laget. Med sitt brutala skott & fina fart bidrar han alltid med oroligheter för backarna både på träningar & matcher.


Gustav Ström heter målvakten som kommer göra allt för en spade i vinter. Gurra som ifjol valde att komma hem efter en sväng inne i mjölby är en duktig, skolad målvakt som alltid tävlar. 
En framtidsmålvakt som alltid krigar för laget. 


Kommer ta kontakt med samtliga spelare inom kort & ni kommer kunna följa allt på wettern bloggen under "silly season". 

Forts. trevlig Helg
///Fredrik Axell