torsdag 28 mars 2013

Årets Rookie

#21


CALDER MEMORIAL TROPHY
(årets rookie)


21:ans Motivering: 
Årets Rookie går till en fantastisk ödmjuk & oförskämt duktig Hockeyspelare. En forward som ihop med 
#10 varit lagets absolut bästa spelare i mitt tycke. Han har med sin fart, blick för spelet & sitt trollspö varit livsfarlig för motståndarna. Trotts att han fortfarande är junior så visar han en mognad & ett lugn som är imponerande. 
I höst, vinter, "vår" har han burit ett A på bröstet & har tillsammans med undertecknad & Oskarsson varit lagets Kaptener. Han kanske inte säger så mycket, men är övertygad om att #18 håller med om att det Rookien kan göra på isen är inte vi i närheten av att kunna göra. ? :) En spelare som kan lyfta en hel femma/lag med sina sköna moves.
Jag har absolut inget ont att skriva om pojken utan det här en kille som kan gå hur långt som helst om han väljer att sattsa på Ishockeyn.

Årets Rookie tilldelas:
#29 Mr Alexander Beurling
J.Ö motivering:
Som Fräddä säger så är mini Batte inte den som tar störst plats i omklädningsrummet utan visar sin storhet på isen. Håller helt med om att han kan gå hur långt han vill om han satsar på hockey men va jag har hört så är det en karriär i dans som är en barndomsdröm hos Batte. Vad är väl Madison Square Garden när man kan få dansa i TV4 och Let's Dance? Även fast han missat någon match pga av dansträning så är han helt klart värd detta pris! :) //Jonas Öhrman