söndag 10 februari 2013

Målrikt

21:an

En mkt skön 3 poängare där vi krigade för varandra. Matchen innehöll rätt mkt hugg & slag men det var vi som höll oss kyligast.
Vi tar ledningen med 0-2 & spelar mkt stabilt.
Men...
Domaren hittar 2 utv samtidigt på br. Axell & 1-2 kommer efter någon minut i 5 vs 3. Efter undertecknads 2 minuter dunkar även Stenungsund 2-2 pucken lite turligt & ledningen var borta. :(
Perioden svänger men vi forts. att Kriga. Stenungsund tar några riktigt tokiga utv & vi lyckas smiska dit 2-3 i PP & de resultatet tar vi med oss in i omklr.

1-0 Franzèn , 2-0 Hermansson, 2-3 F.Axell

2:a
 Vi gör tidigt 2-4 & det känns som vi har koll på läget.  Men efter en konstig sargstuds & ett dåligt byte både reducerar & Kvitterar Sik. Tungt & mkt onödigt.
Dock Så visar All3:ans poängkung fina skills & smiskar dit 4-5 bara 8 sekunder efter 4-4 målet.
VIKTIGT.
Stingers byter burväktare men det hjälper inte då "röda femman" gör ytterligare ett mål & 4-6 rullar upp på tavlan.
Jag personligen tycker vi spelar bra spel i anfall men tappar ofta puckarna samt 3:e man. Undertecknad gör ett dåligt uppspel under ett långt byte & Götlabörgförorts pöjka bofäster sig i vår zon. Sandborg tar många fina lägen men till sist får en omarkerad svart/gul slå in 5-6 pucken.

Målskyttar i 2:a
2-4 Almgren, 4-5 A.Axell, 4-6 K.Österberg

3:e/sista:
Är 20 stabila minuter. Vi "dödar" ett PP & efter 4 min sätter vi 4-6. Vi spelar enkelt i försvaret & rejält i utläggen. De är go stämning i bådet & på isen. 5-8 kommer efter 12 min & matchen är vår.
Domaren hinner hitta 2 straffar åt båda hållen. Stingers poängkung gör inga misstag & gör en "foppa variant" bakom en annars galet bra Hcw goalie.
Vi missar är fantastiskt nära att smälla dit våran straff men Stingersmålvakten lyckas fånga trissan.
2 min senare...
Sätter vi spiken i kistan & 6-9 blir slutresultatet.

Målskyttar 3:e
5-7 Franzèn , 5-8 Falk, 6-9 Beurling

En go lagseger med mkt mål & resan hem känns inte alls lika lång ;)

Axells *****

***** Hcw Hjärtat

**** Målskyttet /"Röda femman"  Franzèn 2 mål 2 ass. (fick pris som bästa hcw spelare), A.Axell 1 mål, 1 ass, K.Österberg 1 mål , 1 ass, G.Österberg 2 ass, F.Axell 1 mål

***Fredrik Sandborg Idag var han sådär j*vla bra som bara han kan vara. Grymma plockhandsräddningar & en trygghet i försvarzon.

**Henrik Nilsson Spelade otroligt stabilt & visade fint spelsinne. Snackade mkt på plan & gjorde en riktigt bra match.

*Johan Falk & Alexander Beurling. Dessa herrar lirade ett riktigt bra centerspel & gjorde 2 galet viktiga mål.

Skulle kunna ge hur många * till. För idag slet många riktigt bra. ALmgrens handledsskött var hockey godis, Hermansson tog kopiöst med stryk men bara körde, Raily var stabil, Joel & zigge krigade & hade bra fart, Rubin gjorde ett bra inhopp där han gav 100 %, Skoog skapade några fina lägen med sin åkning & tyngd,  Mulen satte sig aldrig i skiten & serverade många fina pass. Adam & Kratz peppade hela matchen osv, osv...
  Ingen som gnällde utan alla bara körde. Domaren lät spelet vara rätt tufft men vi stod upp & fokuserade på liret.