måndag 4 februari 2013

Hedern är tillbax

Efter 2 riktigt tråkiga insattser var vi igår tillbaka. Det var inte kanske något skönspel. Men vi krigade & hjälpte varandra i 3*20 min.
Trollhättan som har många fantastiskt individuellt skickliga lirare som lirat i ett gäng högre divisioner än div 3 fick igår känna av ett Hcw som inte gav dom någon yta för trolleri.
Matchen var småful åt båda håll. Ofta brukar vi "balla" ur & lägga fokus på de andra. Men en periodpaus räddade oss & vi lugnade ner oss i hcwkabyssen.
Vi hade 2-2 efter första pärren då samtliga mål gjordes i PP.
(Målskyttar: Hermansson & undertecknad = båda framför mål i PP )

Andra perioden startar bra. Vi snackar i omklr. innan om lite detaljer & går ut dödar Thc PP direkt. Efter de tar vi över matchen mer & mer. Sandborg tar några viktiga 2 vs 1 lägen & vi utespelare försöker tillbringa så liten tid som möjligt i försvarzon. Vi smiskar dit 3 kassar & 5-2 är resultatet inför 3:e.
(målskyttar: Batte - krigar mål efter bra snurr, Skoog-Ett brutalt hårt handledskott från högra cirkekanten rätt upp i klyk, Rubin - Lyckas kämpa till sig pucken i hörnet & pillar dit trissan med en backahand under armen på målvakten.

3:e perioden
Thc försöker med ett sista ryck men tror orken tryter lite då de lirat med lite folk under matchen (var 14 spelare på laguppställningen)
Vi forts. jobba hårt & de får inga långa anfall. Spelet är lite halvfult med mkt hugg & slag. #90 fick lira otroliga 57 minuter innan domaren tröttnade :) Som Mulen skrev på Twitter igår : #90 pendlade mellan vansinne & briljans idag :)
Vi vinner 3:e perioden med 2-0 & 6-2 görs av #28 Franzèn - som får stå omarkerad efter tèk 3 gången i matchen. & 3:e gången gillt smällde det big time.
Kricke gjorde kvällens sista mål då han kyligt rundade målvakten efter fantastiskt fint pass Av batte samt bra krig av Jacke framför mål.
Slutresultat: 7-2

Axells ***/-

*** Fredrik Sandborg - jag vet att han var förbannad för dom 2 insläppta kassarna. Men i mina ögon gör han en grym match & räddar oss i första perioden.

** Jerry Cassel - Igår gjorde Järka sin bästa match i mina ögon. Brutalt stark i närkamperna &  fantastsikt skicklig med att skydda pucken. Duktig både i försvar & anfall igår.

* Hcw hjärtat. Samtliga 17+1 kämpade, peppade, var delaktiga.