fredag 23 november 2012

Grundserien 2012 avslutad

21:an

Då var sista grundspelsmatchen avklarad & den avslutades med blandade känslor.
Vi åkte på en tråkig förlust mot Faik men samtidigt knep vi sista All3:an platsen som sista lag "bästa 3:a".
Matchen igår var ingen höjdare. Som jag skrivit tidigare saknade vi ett gäng spelare samt att vi som körde hade kanske inte vår bästa afton.?
Faik kämpade på bra & utnyttjade våra svagheter i försvarspelet. De var oxå skickliga i Boxplay. Eller rättare skrivet var vi fantastiskt dåliga i just spel med en eller två mer gubbar på isen :( 
Gjorde det galet lätt för dom då vi knappt kom in i zon. När vi väl hade gjort de ja då flippade vi sällan in den på mål.
Men men...
EN match som i slutändan inte betydde ett skit :)

Om man ska titta på grundserien så tycker jag ändå vi har gjort det bra. Många nya lirare så det har tagit tid att få ihop spelet.
Vi har fortfarande massor att träna på. Tex försvarspel, utgång i zon, PP mm.
Vi har blandat ordentligt med resultaten i matcherna. De 2 inledande matcherna var riktigt tunga. Brs spelade ut oss duktigt i premiären & Löfstad snodde med sig alla 3 poäng då vi var värda minst 1 poäng.
Vi gjorde dock en riktigt bra match borta i Lkpg mot HFL & vi gjorde även 59 minuter bra i Mjölby.
Löfstad hemma var oxå en trevlig fight medans returen mot Hfl Hemma var en riktig mardröm.
EN blandad kompott kan man lugnt säga :) 
Det som har varit riktigt skoj än så länge i alla fall är stämningen i laget/omklr. Det är många som har Hcw som moderklubb & det märks att vi känner varandra.
Man lirar framförallt för att de är skoj & det tycker jag man har sett många glimtar av alla redan. Vi har gött snurr runt om i laget med via sociala medier & det ända som saknas är egentligen lite ös på läktaren på K-valla.

Axells ***/ -
*** Andreas Axell: Inte bara för han vann poängligan i Hcw. Han har även visat en j*vla inställning både på träning & match samt lyft sin femma stora stunder av matcherna. INte lätt att gå ned en division & leverera direkt. Men det tycker ja Adde har gjort på alla sätt & vis.

** Joakim Sigvant : 7 poäng på 10 matcher kanske inte imponerar på alla. Men räknar man speltid pöjken har fått totalt så är de sinnes..... imponerande. Sliter i alla lägen & gnäller aldrig. En lirare som hittar målet ur de konstigaste lägena.

*Fredrik Lind: Hade som många andra ingen rolig match igår. Men är sjukt imponerad av hur karsloken har bara gått in & spelat fantastisk bra ishockey efter alla år utan ishockeyn. En back som bara kommer bli bättre & bättre ju längre sässen lider.

 Kop. Jesse B & kör en bubblare:
Fredrik Hermansson: Har sett riktigt vass ut stora delar av säsongen. Har oxå gjort mkt poäng.3 bra målvakter, Jacke & Batte = Yngst bland utespelarna, men snurrar & trixar respektlös varje match., Träningsnärvaron.(Nästan alltid 3-4 femmor varje träning) mm

-
När vi är dåliga, ja då är vi galet dåliga :( , "Mitt hetaste nyförvärv" Carl Lejon som bara kunde göra 2 träningar  pga sin trasiga rygg. Riktigt tråkigt då det hade varit fantastiskt & se honom i hcw dressen igen, Powerplay, Dumma utv........

Tycker ni Annorlunda ? kommentera gärna...


All3:an:
Gissar på att serien blir klar i helgen.? (vilken vi hamnar i)
Vet att det kommer vara riktigt bra div3 lag som absolut inte skulle göra bort sig i serien över.
Eftersom vi var sista lag som kom med så får vi anse oss själva som underdogs.
Ska i vilket fall bli riktigt skoj att få möta nya lag. (Inget ont om Eksjö, Rydaholm, Virserum mm men vi börjar kunna varandra :)
En intressant uppgift som jag hoppas blir bra både för oss i laget & klubben.

Nu tar vi helgledigt ifrån Höckyn för att ladda inför en mycket häftig uppgift nästa vecka.

3 träningar & "seriestart" 2 dec.

////Capten Axell////
.