fredag 20 januari 2012

Äntligen lätta mål !!!

#21

Igår blev de äntligen 3 poäng igen. Jonte i målet spikade när vi som mest behövde de & vi fick ett gäng lätt mål precis när Eksjö INTE behövde de..

Matchen :
1:a pärren var lite halv knackig. Pga lite manfall så var de nya femmor samt att vi gick på 2 höger backar.
Eksjö gör 0-1 efter slarv i en tekning i anfalls zon. Dock så väljer den unga domaren att döma bort målet då han tyckte målburen var ur läge innan trissan var i nät. (solklart mål i mina ögon)
Istället...
Gör vi 1-0 & 2-0 innan perioden är slut.

2:a
Tar vi tag i grejerna stundtals & vi får bättre tryck. Eksjö har ett gäng farliga lägen pga att vi inte är rejäla. Vi tappar mkt puck vid linjerna samt sätter oss själva i skiten i försvaret när vi ska spela upp pucken.
Jonte spelar forts. stabilt samt att Eksjö:s mv är raka motsatsen .
Vi gör 3 mål i perioden men Eksjö tar vara på ett bedrövligt PP ifrån vår sida o trycker dit 1 puck.
Men resultat efter 2 perioder är sköna 5-1 till hemma favör.

Sista:
Coach ändrar om i femmorna & vi får lite mer fart på grejerna.
Vi gör hela 4 mål & första storsegern i forts. serien var i hamn. Tyvärr sattsade vi för mkt. på tvåsiffrigt & satte Jonte i skiten sista minuterna. Eksjö får avsluta matchen med 2 snabba mål & slutresultatet skrivs till 9-3.

Axells +/- ifrån gårdagen :

+Jonte var som skrivet riktigt grym mellan stolparna & gjorde sin bästa match i senior debut sässen.
+Mulen & Hero. Fick igår äran att lira ihop vissa byten & där snackar vi stabila grabbar. Bra rutinerade värderingar i försvaret samt grymma pass i uppspelen.
+Henke J Ännu en bra match. Sliter riktigt bra & tar stort ansvar hemåt.
+Våra nya fina match målburar.
+Hermansson, Batte jobbar hårt hela tiden & har riktigt skickliga offensiva grejer i sina register.
+9 mål & 7 målskyttar. SKönt för självförtroendet.
+Nizze fina tunga tacklingar, stabil i försvaret & 3 mål dom 2 senaste matcherna.
*Videll gjorde sitt första assist i sitt första byte igår. Härligt Limpan.