tisdag 31 maj 2011

2:a veckan är igång...

#18

Ny vecka och denna så kör vi 2 gemensamma pass, resten av träningen får man sköta själv!
12st hade samlats på måndagskvällen för att dra igång vecka 2.
Tyvärr fortfarande lite för dåligt med folk men igår så var de iaf 6-7 som lämnat återbud.
Ett mess till coach är inte för mycket begärt om man inte kan närvara.

Träningen bestod av löpning och spel.
Vi trappade upp ”startmotorn” til nivå 2 vilket innebär att antalet löpningar per nivå ökas med 1 gång så nu kör vi 5 på varje men fortfarande 5 grupper.
De är riktigt jobbig träning och de gör ont men känslan i gruppen när vi är klara är svårslagen.
Denna träning kan man bara uppnå i grupp om man inte är typ Stenmark som säkert har karaktär att plåga sig själv till detta. Just detta gör att man pressar sig själv och alla peppar varandra.
Just den här känslan är svårslagen och därför som de är så underbart med lagsport!

Efter vi genomgått löpningen jogga vi upp till Kartarina för de var innebandydags igen men tyvärr när vi kom dit så hade stadens pingislegendarer lagt beslag på hallen.
Dessa herrar är smått fantastiska då jag skulle tippa på att medelåldern i Vadstenas lag är runt 60 kanske men antagligen är de där av exakt samma anledning jag skrev om tidigare.
Stämningen sjönk såklart en del men vi fick jogga ner till ishallen och där var A-pojk som tränade snälla att ge oss ena zonen så vi kunde genomföra en turnering.
Ordningen är nu återställd och som ni förstår så var jag med i de vinnande laget tillsammans med Martin och Adam! De större ytorna gjorde att vår kondition tog ut sin rätt mot slutet av turneringen eller så kanske de inte var nej...;);)
En härlig träning och en bra start på veckan.

Nu kör vi på onsdag igen och då ska vi förhoppningsvis in i Katarinaskolan om de går att lösa med vår underbara kommun!!!
Styrka alternativt löpning är nog en inte allt för vågad gissning att träningen startas med...
/Mulen