torsdag 27 januari 2011

2-7

ÅTTAN

Då så äntligen tog vi Lintech ordentligt. Ni som följer oss vet att vi av nån lustig anledning har lite svårt för Lintech. Eller HKL Make Believes som de numer heter. Vi nöjer oss helt enkelt med Lintech. Första perioden slutar 2-0 till oss. Vi trampar på som vi gjort de senaste matcherna. Fokus på rätt saker o skön inställning. I andra så går vi upp snabbt till en 4-0 ledning. Man tänker att fan va skönt det är att det inte blir nån tuff batalj som det brukar bli. Då får de en billig straff. En Lintech spelare kommer 1vs1 mot Tyson. 3-4 m från mål så försöker han gå förbi Tyson som fäller han. Således galet långt ifrån ett friläge. Men domaren hade en helt annan bedömning. Sandborg lämnade 5e hålet öppet o det ringde. Strax efter det så hänger de 2an efter passivt försvarsspel plus att vi inte spelade rejält i mittzon när vi själva ägde puck. Helt plötsligt så gick det emot lite. Det blir gnäll o jävligt stressigt. Vi åker på rätt många utvisningar. Roligaste utvisningen var ju Böggas tripping utvisning. De slår en dålig pass som en Lintech spelare försöker rädda ifrån att gå till icing. Han slänger sig på vår blå o sträcker sig efter pucken. Rackarns vad nära det var, men han misslyckades. Domaren tyckte dock att han blev trippad. Helt magiskt.

Vi snackar ihop oss inför 3e. Att vi måste släppa fokus på motståndarna o domaren. Köra på igen som vi gjorde i 1a. Det lyckas vi med o gör 3 mål. Stor "matchhjälte" är Jocke som stänker in 3 mål idag. O hör o häpna. Putte Benskydd satte alla 3 mellan benen på goalie. Han skippade sin målgest. Den berömda " klick äppelmos" o bjöd på ett målvrål istället. Dagens avgrundsvrål stod annars Martin för, efter att han stänkt dit en trissa i klykat.

Lintech hade nya blåa tröjor igår. De gula hade gått i graven. När jag tittade ut från omklädningsrummet när uppvärmningen på is började så utbrast jag likt ett 14årigt internet freak/WOW freak - WTF!!

Det var mest blått. Sen kom det gult. Sen slängde de in en vit rand på magen. O så ett par klickar rött. Det ihop med vita hjälmar, röda byxor o gula? damasker. Skaplig färg bomb som inte föll mig i smaken. Men är de nöjda så ska jag inte klaga. Men blåa damasker (som det borde va enligt reglerna) o röda eller blåa hjälmar, så funkar det. Tips från coachen !!


Fick galet ont i nacken under matchen igår. Har påbörjat en kur nu så jag är kurant till matchen ikväll. Smörjer på riktigt rävgift på nacken/skulderbladen o hoppas jag mjuknar till lite. Annars så får man ju joina läktarproffsen o varför inte en afterwork ? :D

Nu laddar vi för Virserum ikväll.. HOCKEYNIGHT PEOPLE