Idag mår man väl sådär kan ja erkänna. Igår fick jag nämligen äran att gå på VHF:s superstjärna Sofia Falks Glöggfest ;)

Fimpos:
Persson, Almgren, C-swärd, Nizze, Joel, Brink, Zigge, Kalle, Bögga
Oldies:
Falk, Kricke, Mulen, Graflund, Martin, Sandborg, Andy, Räka,Fräddä

En rolig tillställning där Oldies lyckades dra dit 9 strutar bakom en duktig Persa i målet.
Falk med sin "old school style" hade "bara" 8 gummitrisser i buren.
VIKTIGT ;)

Matchen i Torsdags.
Kort & gott !
EFter ett gäng återbud var vi endast 13 utespelare & 2 mv som skrinnade ut på isen i sävsjö.
Mv:
Sandborg
(Kalle)
Backar: Almgren, Bögga, Mulen, Andy
Fw: Zigge, Kricke , Falk, Joel, Fräddä, Persson, Emil, Nisse, Skoog

1:a perioden lirade vi faktiskt riktigt bra. Ett enkel & rakt bortaspel men ändå bra press på Ha:s backar.
Redan efter nån minut gjorde Falk ett mycket klapp klapp mål där hela femman var involverad men framförallt Zigge:s slit bakom mål & inte minst Kricke: s sista pass.
0-1 höll sig perioden ut.

2:a
EN period med fantastikt mkt utv. Tyvärr spräckte Sävsjö Sandborg nolla då VI var en man mer på isen.
De gör även 2-1 relativt snabbt efter.
TUNGT !
Men...
Vi får fart på grejerna igen. Persson sliter in 2-2 pucken & Jocke drar distinkt dit 2-3 pucken.
Tycker vi har bra koll på matchen/motståndet.
Dock...
3 minuter senare står de 5-3 på tavlan ?????
Som jag skrev tidigare så var de galet mkt utv. under matchen. Domare Manley hittade oförskämt många 2:or åt båda håll. ( tyvärr lite för många för oss istället för Ha 74 )

3:e
Vi tar tag i taktpinnen igen & börjar lira vårat spel. Andy råkade på något vänster dundra in i sarjen var inte längre med på isen. (Nisse går ned på backen)
I mitten av 3:e få vi PP.
Ett bra spel i Ha 74 zon som slutar med att Kricke mkt stiligt drar dit pucken i Högra klyk.
Vad händer sen ???
Mulen, ALmgren orkade inte längre med domaren längre & valde att säga några väl valda ord till honom.
Båda får duscha & vi var nu bara 1 back kvar ;)
Det tar heller inte lång tid innan C-Swärd får besöka duschen efter en liten fight.
Zigge får sitta av C-swärd èna 2:a & vi är nu totalt 8 spelare kvar.
Persson styr då in 5-5 & 1 poäng var i hamn.

4:e
efter 3 min drar Ha 74:s #22 (Lantz) in 6-5 pucken & dom tar sin första "seger" på länge.
Tycker ändå det är riktigt starkt av oss att kriga till oss en poäng då vi inte hade något attt spela om samt att vi var så lite folk.