söndag 7 november 2010

0 Poäng

#21
Har jobbat sedan i fredags så tänker inte bli långvarig utan istället umgås med fästmö & son.
Tänkte bara skriva några rader om matchen.... Mac är mkt bättre än mig på att komma ihåg matcherna så han kanske droppar något i morrn..

1:a pärren.
Vi trycker på bra på rören & Sis får ett gäng utv.
Det är chanser åt båda håll men tycker ärligt vi har kontroll.
Martin gör 1-0 i PP efter bra jobb i hela femman. Vi har många målchanser men får inte in trissan.

2:a perioden
Sis börjar med ett riktigt bra byte & trycker ned oss rejält.
Men Sandborg håller tätt & Martin gör ytterligare 1 kasse.
2-0 på tavlan & känslan är bra.
Tyvärr dröjer de inte länge förrän SIS får en snabb spelvändning & 2-1 på tavlan.
Ketchup effekt ?
Efter de målet tar Smålänningarna över matchen. Vi börjar jobba 1 o 1 & säger inte ett ord till varandra på isen.
Backarna transporterar pucken & fw gömmer sig samt står still när de får pucken.
Skillingaryd gör då 2-2 & 2-3.
Inte nog med de så gör jag själv matchens största misstag & tappar pucken med endast 5 sek kvar av perioden & Sis dödar tillställningen med tunga 2-4.
Riktigt dåligt & sjukt tungt för alla i laget.

3:e
Tycker ärligt talat att vi aldrig är nära. Sis kontrollerar matchen & de gör även 2-5 med ett snyggt skött i krysset innan matchen är slut.

Hcw bästa spelare:
Robert "Robban" Jönsson #4. Sliter & visar upp riktigt fin inställning.

Matchens onödigaste:
Innan domaren släpper pucken i vår zon med ca 30 sek ? kvar säger vi till varandra att spela av matchen.
men....
Sis högerback struntar i att ljudsignalen går & drar iväg ett hårt slagga emot mål.
Självklart blir de heta känslor men jag tyckte båda lagen gjorde upp "snyggt". Beröm även till domaren som gapade 1 vs 1 & lugnade ner situationen rätt ok.

Slutord:
SIS vinner rättvist & Hcw gör ingen vidare insatts. Vi får ta me oss 1:a 25 minuterna då vi är helt ok.

Tack till publiken som kom ner & stötta oss. Kan garantera att om 1 vecka kommer ni se ett helt annat lag på isen.
Vi gör många misstag nu då vi inte har många matcher i benen. Men de kommer bli bättre .