måndag 7 juni 2010

18.00 Fys !

#21

Då var de möndag & lite gemensamträning igen ;) Hoppas på mkt folk ikväll så vi kan avsluta me en riktigt rolig innebandymatch. Jag kommer vara där nere vid 17.45 & kommer ta en liten löprunda vid 18 hugget.

Skriv i kommentarerna om ni anluter i kväll !(blir så mkt roligare när vi är fler)

Silly Season:

Mkt som händer runt om i Höcky Sverige. Västervik tappar spelare & de snackas om att laget/klubben ev går i KK. De som tjänar på de är "grannklubben" Vimmerby som redan har fått Topp spelarna ifrån VIK. Läs mer här:http://matstjernstrom.sportsblogg.se/

* Läste för ett tag sen att Kalmar/Maif spelaren Stöffe Lövgren som nu har flyttat till Jönköping ska bli tränare för ett ungdomslag i HV 71. Har ingen koll om pöjken ska lira själv men studier & coachning väntas för motalasonen.

*På tal om Jönköping eller rättare sagt Norrahammar så ska Våran gamla Lionking dra på sig rören igen. Stoffe Lejon som har bott i jkpg 1 år ska nu göra comeback. Hc Dalen (Div 2) heter nya klubbadressen & ja hoppas de går bra för pöjken.

*Eksjö Hc tappade nyligen sin absolut bästa spelare. Det är nämligen tranåspöjken Sebastian Karlsson som även han kommer lira i Hc Dalen.

Tråkigt för Eksjö bra för oss & Dalen ;)

Vi säger så.... Ses ikväll !

Fräddä #21