måndag 19 april 2010

Brorsan lämnar Mhc för Maif !


Andreas "Adde" Axell lämnar Mhc efter 2 ½ säsong & går tillbax till Maif. Skulle ljuga ifall ja inte skrev att ja blev lite besviken på nyheten som jag fick reda på i lördags :/
Man hoppas ju alltid ;)
Men har snackat me brorsan & han kände att Motala gav ett mkt bra intryck samt att han har många kompisar där inne fortf.
Adde
lirade ju nämligen i Maif sässen 06/07 (div 1) & blev även utlånad ifjol (div 2) 6 st. matcher.
Alla som känner bror vet att han skulle mer än gärna spela för sin moderklubb igen. Men tyvärr i dagens samhälle där de inte finns garanterat jobb så man måste få sitt leverbröd ifrån annat håll. Hur h*rigt det än låter så är de ju sant. Adde har skaffat sig ett hus vid Rismarken & har tänkt & stanna i Vadstena några år. Dock så är de omöjligt att få fast jobb & då är man "glad" för varje vikarie tillfälle som ges.
men...
Spelar han i motala behöver han inte jobba heltid utan att behöva skriva mer ;)
Rykten säger att de storsattsas i förorten inför denna sässe (2010/2011) & Play off ska det bara bli.
Många viktiga spelare har redan kritat på & många har "muntligt" tackat ja till nästa sässe.
Bl a Dennis, Adde S,Johan S, Grädde,Ekman, Jukka, D.Marklund, Valko, T.Gärdström, Bothen & Wester.
Tror även att de kommer presenteras mer bra nyförvärv redan i veckan.
Sillyseason är igång ;)
Till sist:
*Läste på ÅIF Bloggen att Ljungby har startat ett div 3 lag till nästa säsong. Har ingen aning om vilken serie de kommer spela i.? Jag själv skulle inte gråta floder ifall de ingick i våran & Kalmar flyttar ned till södra då man slipper den magiskt långa resan. Visst att vi missar toppmatcherna emot dom. Men tror Faik kan bjuda på de istället då de blir derby/hat matcher igen ;)
*Har ingen direkt koll på vad som har hänt i Hcw/whatstone då jag har bott i Motala i 10 dagar. Kommer antagligen vara Hus/katt/Hund/Häst-vakt circus 10 till då min svärmor & svärfar är "fast" i Usa pga vulkantjaffset ifrån Island ?
Men skriv gärna i kommerntarerna eller skicka ett mail ifall ni inte vill skriva de här.
Vi säger så.
1:a arb. dagen i morrn på 1 månad.
God natt !
Fräddä