måndag 15 februari 2010

vinst i sista matchen

8

Ja sista seriematchen alltså. Nu stundas Play off mot Sölvesborg på torsdag. Men lite mer om matchen igår.

Går inte till historien precis. Vi gjorde det vi skulle. Vi faller in i deras hockey titt som tätt. Hemma så kör SIF som bara den. Ingen vidare struktur utan full fart framåt. De är nära o kvittera i slutet, vilket de inte skulle kunna från början(mer om det sen). Passivt i försvarszon o det blir galet farligt. Med 9 sek kvar så har de en offensiv tekning. Deras nr 20 var riktigt bra på att teka framåt, o han tar en rövare i slutet. Han tar teket o sticker mot Sandborg. Jag kommer från sidan o lyckas få ner pucken i hörnet för Fräddan har ett stadigt tag om hans klubba haha. Blir ingen utvisning vilket man i det läget lätt kunnat ta eftersom det inte hade varit mycket kvar.

Tillbaka till varför de inte skulle kunnat kvittera. Jag börjar från början då typ. De tar ut goalie. Emil snurrar upp ett par i vår zon. Han vänder sig om o skickar en hög puck mot mål. Nisse kommer efter pucken. Pucken går i stolpen o åt höger. Nisse kommer i full fart. Tror den ska gå in o vänder åt vänster FAIL. Han åker in lite i målet så det kommer ur plats. De tar pucken o vänder. Linjedomaren är därnere, ställer i ordning målet. Efter ett tag så vinner vi pucken o Nisse sätter den i tom bur. Sen kommer det roliga. Efter 10 mins jävla snack så dömer domaren bort målet för att målburen inte stod exakt rätt???? Alltså fruktansvärt roligt då linjedomaren ställde tillbaka det. Om han misslyckades så varför blåste han inte av spelet? Jaja en jävla parodi matchen igenom hade domare trion varit. Så det var ju bara o skita i de så vi skulle få komma hem nångång. Matchen tog 2h 45min. Brukar ligga runt 2h 15 min kanske. 30 min extra på att domarna stod o diskutera. Helt otroligt vilken tid de tog på sig. Matchen var inte ful. Det togs lätta utvisningar åt bägge hållen så det var fifty fifty. Roligaste var ju att han tog utvisning om det härjades lite från båset eller läktaren. Även om han inte såg situationen. Så det var ganska lätt o lura han typ. Jaja det är ju kul o åka till Skillingaryd o hänga lite extra så domaren får snacka lite.

Nu väntar Sölvesborg som står som favorit. De har flera stjärnor i laget o poängstarka backar. Gäller att vi har bra fart hela tiden. Rätt inställning o fokus för att skaffa oss de bästa förutsättningarna. Träningsledigt idag

Matchref finnes på hcw.nu