torsdag 4 december 2008

4/12

åTTAN

Halloj hockey-älskare!

Antar att alla i laget fått mess av Tompa om julfesten. Men jag passar på o påminna alla igen. Glöm inte skriva upp er på listan idag. Det är alltså den 20/12 o vi kommer först att träna och efter träningen bege oss till Wasa o avnjuta lite gratis mat. Därefter är planen att vi ska invadera Svesses nyköpta palats i Motala. Sen drar vi o raggar upp brudar på Harrys o sticker på efterfest hos D.Thyni hehe O Almgren har du fyllt 18 då?

Vi har som sagt kört mycket tempoövningar denna vecka för att få igång benen igen. Det ska ha varit sega ben mot HA. Förståeligt efter den helgen som va innan. Men jag tycker nog att det varit hyfsat med fart denna vecka. Förutom 2målet som lämnat allt att önska. Stillastående o virrigt. Lite ihop-plockade femmor då vi haft sjukdomar o Holm,Borg som kört i Mjölby. De 2 sistnämnda kommer väl idag o så får vi hoppas att några tillfrisknat.

Jag kommer ta med fet-kameran idag för o ta profilkort till hemsidan. Så försök se anständiga ut. Falk får vi ju ta för den han är, men ni andra kan ju iaf försöka fixa till er litegrann.