söndag 30 november 2008

På bussen

22


Återigen en bortamatch nere i Småland. Till allas stora glädje blev vi idag tilldelade dubbeldäckaren. Detta innebär att de äldre spelarna får sitta för sig själva i lugn och ro på nedervåningen medan juniorpåsarna håller låda på övre däck. Inga sena återbud, förutom Bertil som blev tvungen att kasta in handduken pga av magsjuka.

Dagens motståndare HA 74 har de senaste åren varit någon av en mardrömsmotståndare för oss. Vi har inte lyckats inte slå dem på bortaplan under senaste två säsongerna och bara lyckats få kryss emot dem hemma.

HA ligger förnärvarande 4 i tabellen med 4 vinster och 2 förluster. Deras förluster har kommit mot Åseda och Kalmar.

Efter en bra träningsvecka och med gott självförtroende efter den förlustfria sviten är det endast positiva tankar vi har med oss inför matchen. Vi hoppas naturligtvis att vi har med oss två nya poäng med oss hem.

Till sist:

* Igår gjorde A-laget sin årliga arbetsinsats på Gammeljul. Joel, Alex, Batte, Hjalle, Franka och Tompa var de som fick äran att jobba som gardrobiärer. Och jag förmodar att "Kladden" styrde och ställde som vanligt med grabbarna.
* Måste också passa på att välkomna Mac attack hem till verkligheten. Träning 19:30 imorgon. Kanske bäst att tejpa över ringen, så att den inte hämmar dina skott!!!
*Florerar kärleksryktena i bussen....och då gäller det inte Mac!!!