söndag 26 oktober 2008

Vinst 8-2

åTTAN

Andra raka vinsten i serien. Men återigen ett lite sisådär motstånd. Nu var iofs inte Lintek som de var förr så att säga. De checkade hårt med 2 man o gjorde det svårt för oss. Men jag tycker nog att vi ska kunna avvärja sånt mycket lättare än vi gjorde idag. Vi börjar trevande, nästan lite osäkra på oss själva. 2-2 står sig rätt så länge men vi är bra tränade o orkar mala sönder Lintek. Tror att Lintek med sin inställning o jobb kommer ta poäng av många lag i serien. Vi får de ur spel med vårat hårda spel o där tappar de matchen helt.

Linder gjorde förövrigt seriespels debut som speaker. Han frågade om han fick "spexa" till det lite vid line upen. Självklart sa Fräddan. Lite inlevelse i line upen är ju coolt. Dock så var det inget sånt, utan han körde lite smeknamn. Blev fruktansvärt pinsamt och vi beslutade efter matchen o lägga ner line upen. I övrigt skötte han sig men han får en överstruken geting för line upen.

Mulen lägger en straff här. Givetvist gör karln mål

En Lintek spelare lekte följa John med Frädda

Är man dum o slår Sandborg på plocken 4 sek efter att han blockerat. Ja då går det såhär

Kalle gick en rond med en kille som försökte skada Kalle situationen innan

Franka fick göra en insats när plexit tacklades ur plats bakom mål


Nästa vecka har vi en svår bortamatch mot Lenhovda. Då måste vi prestera mycket mer än vi gjort dessa 2 matcher. Vi kan absolut inte skänka bort mål när vi har PP och vi måste få mer fart på våra skridskor. Mer noggrannhet så blir vi farliga iår.