onsdag 26 oktober 2011

Stryk mot serieledarna

21:anInte lätt att somna efter matchen igår. Hur konstigt de än ser ut så tycker jag de är mkt märkligt att just Falköping har gått som tåget i serien.
De hade några gubbar som var vassa men som lag tycker jag både Faik & Töreboda är vansinnigt bättre...
Men....
De Falköping var galet bra på var att sätta sina chanser. Äckligt effektiva & smiskade dit pucken bakom Jonte så fort chansen dök upp.
Tycker vi var minst lika bra i 2 perioder & en ledning för oss hade inte varit orättvis.
Men...
Lika bra som Falköping är på göra mål så är vi inte de.
Pucken vill inte in. Vi hade fina lägen både i PP & 5 vs 5 men de funkar bara inte just nu.
& som alltid så är de ju målen som räknas....


Skador AB :/
Innan matchen hade vi Skoog som var sjuk samt att Andy är revbenskadad. Igår blev listan tyvärr mkt längre..
Almgren åkte på en otäck smäll då i en duell fick upp pucken vid ögat & fick åka blåljus in till motala.
Mac: som varit riktigt bra iår fick axeln ur led. En axel som 8:an haft stora problem med under sin karriär & som under denna sässe fått duktigt med stryk då Mac har visat ett galet bra närkampsspel.
Batte Jr: Slet igår upp sin trasiga höft. En skada som är förbannat jobbig att åka på & som tar tid att läka.
Jag har svårt att de att Batte & Mac kommer spela mer innan jul ?
Om Alex får ner svullnaden runt ögat & drar på sig ett visir/galler så kanske han är klar för spel inom en snar framtid.


Kom igen nu ?????
Måste ge en känga till Victor Hero som annars är en stor favorit i laget & som jag är en galet bra hockeyspelare.
Men med rutin både ifrån 1:an & 2:an så får man inte vika ned sig & ta 10 min efter 10 min.
Karlskogapöjken är för bra för att sitta på andra sidan eller i omklr. Spelar man i div 3 så får man även domare efter de.
Kan ta att man slänger handskarna eller något annat i frustration men inte tjata på dom 3 blinda mössen.


Kanon jobb !!!!
Måste ge ett stort plus till sjukvårdaren Kicka Fagrell som igår tog hand om våran Fotomodell Alex Almgren. Mkt proffsigt gjort & läkarna i förorten kunde smacka dit 10 stygn runt ögat efter ditt fina förarbete.Energi ????
I dag/kväll vilar vi batterierna. I morgon är de träning & på fredag åker vi till Tidaholm. Det som saknas under matcherna/träningarna förutom målen är energin i vårat spel. Vi är ett skridskostarkt lag & har en fin sammanhållning. Är övertygad om att poängen kommer om vi visar mer hjärta & trycker på lite till.
Får se om de ramlar in några nya gubbar snart nu när vi har skador.. Eller varför inte ett samtal till Falk, Burra & Calle P ifrån div 4 ???


Gårdagens 3 stjärnor..

*** Jonte Zedström = Född 1995 & visar upp ett fint målvaktspel. Ok att 5-2 målet var en tavla. Men tycker grabben visar att han vågar & ibland går de / ibland skiter de sig ;) Pöjken gjorde i alla fall en bra match & gjorde många fina räddningar.

** Fredrik Hermansson= Får för lite cred för allt slit han gör på isen. Finns mkt hockey i den lilla kroppen. Jag tar på mig stort ansvar för att han inte får mer puckar då han är en fulländad målskytt. Kämpar i alla lägen & gnäller aldrig. Respekt !

* Big Batte, Bamse, Acke, Janne, Lången & Kimmen = En stjärna/klapp på axeln till er för allt jobb ni gör i laget. Ni är guld värda med all peppning samt fix & trix. Framförallt i tyngre tider som nu...Vi säger så....
Mvh
F.Axell #21