måndag 25 april 2011

söndag/måndag

#21

Har väl egentligen inget vettigt att skriva. Men vill försöka uppdat. blögga lite då & då så den fortf. lever.

Pratade med Andreas Palmèr häromdagen. http://eliteprospects.com/player.php?player=3984 . (Som för övrigt är släkt med Anton Gustafsson (95:a i Hcw).
Han droppade att han skulle lägga grejerna på hyllan då han tyckte det tog alldeles för mkt tid. Han sa oxå att coach i mjölby ska sattsa ännu hårdare i år. Ett krav han hade var bl a gemensam fys, uppv, samt nedjogg efter varje pass.
Palmèr är inte den enda som slutar med hockeyn. Både Joel "mv" Davis &
Daniel "Bobbo" Petersson väljer oxå att läga ned sina karriärer.
Tråkigt för Mjölby då de är 3 fantastiskt duktiga spelare samt sköna gubbs.
Jag sa att han var välkommen till oss om suget kom tillbax ;) ????
-han sa att han lovade att höra av sig då :)

Lite Förort då ?
En fågel viskade i mitt öra att Fokin http://eliteprospects.com/player.php?player=96 troligtvis kommer bli Thynis efterträdare. En rutinerad herre som ska försöka ta maif tillbaka till 1:an. Får se hur mkt cash & vilken trupp han har att jobba med ?
Maif har upptaktsmöte 2:a maj & ska bli intressant att höra vilka lirare som var på denna. (eller vilka som inte var på den :)

Hcw då ?
Sportgruppen är nära en lösning på tränare nu vad jag förstått. De kommer oxå ta kontakt med nya/gamla spelare så snart som möjligt.
Så en upptakt hos oss är nog inte så långt ifrån ?

Div 4:a laget ska ha möte på Torsdag. Har ingen aning om vad som kommer sägas där ? men tror styrelsen ska säga lite samt Fidde & Cassel ska informera lite när, vad, hur som måste göras för att de ska bli verklighet av laget.

De räcker för idag....
SKriv gärna något sköj i kommentarerna... Ska som skrivet uppdat. blögga då & då.
För er som är fotbollsintresserade i whatstone tycker jag ska läsa Giffa:s blogg. Mkt skoj som skrivs i den & grabba är duktiga på att uppdat.
Ni har den länkad till vänster...

Ha de gott..
F.Axell