måndag 18 april 2011

Lite vad som händer....

#21
Efter förra inlägget så är de många som har tagit kontakt & vill ge info vad som händer "hemma" & runt om..

Jag vet att de är många som bryr sig om klubben/laget så de vore fel att inte droppa ut de ja hört. Detta har Axells öron snappat upp:


*Torbjörn Graflund som tränade A-laget ifjol tackade nej för ett år till. Tobbe hade ingen lätt sässe som tränare då det var svårt att få ihop bra träningar mm. (dålig uppslutning, rörigt runt om osv. ) Vill ändå tacka honom för de han gjorde samt önska honom lycka till i framtiden. Även tack till Max Graflund som var med & hjälpte till på matcherna.


*Frank Källstrand vill ja ännu inte tacka för han får bara inte sluta. Vill inget mer än att han stannar men att han får bättre hjälp till denna sässe.


*Styrelsen har "klubbat" ja för ett Div 4 lag i vinter. Vet att de är ett gäng gubbar som jobbar hårt för detta just nu så de verkligen kan bli något av de.


*Det kommer tyvärr inte finnas något J-lag i Hcw 2011/2012. Vet att spelarna har blivit erbjudna att kämpa till sig platser i Mjölby. Vill man inte dit så finns ju självklart chansen i både div 3 & div 4 trupperna här hemma.


*Det snackas med nya tränare & jag tror frågan är i hamn snart. Av dom namnen jag har hört så garanterar jag att de kommer bli riktigt bra.


* Ryktas om att de finns ett gäng Mjölbylirare som vill till oss (födda 91,92 ), vet även att de finns ett par namn inne i förorten som mer än gärna skulle tänka sig ta på sig Hcw dressen.


*En ny sportgrupp har bildats i Klubben. I den ingår fd. spelare samt duktiga ledaren

Anders Axman samt även min far Janne Axell.

2 herrar som brinner för klubben/staden & som vill vända på den negativa trenden vi haft. Dessan 2 gubbs kommer ta kontakt med alla spelare som lirade ifjol & även ge lite info vad som kommer hända framöver. När tränarna blir klara gissar ja på att de kommer hända grejer.


*Ryktet säger att de nya styret har gjort ett hästjobb med ekonomin & att det bra ut på många år.


*J.Öhrman har visat intresse för denna sässe. Min personliga uppfattning är att de vore tjänstefel att inte ge honom Teamleader posten ;)


* Har pratat med "Eksjö lirarna" Basse & Grändevall. De kommer plocka med sig 4-6 spelare ifrån EHC för att starta upp ett div 3 lag i Tranås. Vad jag har förstått så är de många spelare i Eksjö som just bor i Tranås & som har Taif som moderklubb. Gissar på att de kommer bli ett rätt bra lag i den klassiska Brestorpshallen.


* Motala Aif div 2 har ännu inte klart med tränare. Vet heller inte hur truppen ser ut inför denna säsong ? Men tittar man på ekonomin så har ja en känsla av att truppen inte kommer vara lika namnkunnig.??? Hcw Pöjka Adde "brorsan" Axell har 1 år kvar på kontraktet & Batte Beurling har 2 år kvar. Men vi får se vad som händer ??????


*Vi får nu hoppas att alla frågor snart blir fixade. Så ni som vill lira i vinter. (gamla som unga) ? damma av löpardöjorna & förbered kroppen för en rolig kommande Hockeysäsong.


Vi säger så..

Skriv gärna i kommentarerna ang, rykten, silly season, Sanningar, lögner osv :)

Mvh F.Axell