lördag 23 april 2011

Glad Påsk ifrån andra sidan klotet.För ett tag sedan lämnade vår little Pittbull Joakim "Zigge" Sigvant Svedala för Äventyr.
Pöjkvasken bor/lirar nu i Nya Zeeland & kommer göra det mellan april-september.
Droppar ett medd. ja fick av pöjken i veckan.
Saxat ifrån # 26 Hcw.

Tjenare farsan !

Allt är kanon här nere i Auckland, bor just nu hos en av grabbarna i lagets familj och lever som hemma, dvs mat på bordet, tvätten fixad samt en hel del playstation ;) Tanken är att jag ska bo ihop med en jänkare som kommer ner om ca en vecka.

Har gjort två träningar med laget och det känns i benen att man inte tränat på ett tag samt rest runt halva jorden. Nivån är väldigt varierad, topparna är väldigt bra med bla 8-9 spelare från Ice blacks ( landslaget, 2:a nyligen i VM div II ) samt en gammal landslagsman från ukraina, medans det undre skiktet inte håller speciellt hög nivå, mycket yngre killar som är med och tränar nu i början av säsongen.

Säsongen drar igång med bortamatch mot Caterbury Red devils nere i Christchurch 21:a maj. Innan det har vi en välgörenhetsmatch mot dem lokala rivalerna West Auckland Admirals nästa helg till förmån för jordbävningen nere i Christchurch.

Ska försöka fixa lite foton och fixa lite updates under resans gång, hoppas allt är bra med grabba där hemma.

Cheers
Botany Swarm #18, "Ziggy"

Galet Lycka till Zigge & skjut i krysset ;)
mvh Hcw-Blögga