onsdag 16 februari 2011

Dålig uppslutning

åttan

10 utespelare var vi igår. I början av säsongen så var vi 23-24 utespelare. Folk har trillat bort en efter en iår. Att det inte funkat pga jobb kan man ju förstå. Vi har en match kvar. Då kan väl fan folk avsluta det man påbörjat. Det roliga är ju också att vi "äldre", vi rutinerade som fått en hel del skit i kommentarerna på bloggen under säsongen. Att vill vi verkligen spela hockey? Var har vi inställningen o att vi borde visa vägen osv. Så har det låtit under säsongen. Men att det är det äldre gardet som fan är nere på träning efter träning. Att vi kommer ner o kör fast vi vet att det är dåligt med folk. Ja då kan ni nog räkna ut vår inställning till hockey.

Sista matchen på torsdag. Vi drar till Sävsjö med 16 utespelare om Bögga o Nisse snyter näsan. Annars så åker 14 krigare. Mackan G gör debut också. Rooth, Lill-Batte o Lill-Lagge med lansen. Vilket då skulle innebära 10 seniorer om inte Bögga o Nisse tillkommer. Synd att vi var så många i början av säsongen för annars så hade ovanstående juniorer garanterat spelat fler matcher med A-laget då de bevisat att de håller god klass i de matcher de nu spelat.

Vi som tränat vet att träningen på fredag är inställd. Och vi kör enbart nästa vecka på is. Sen är det finito. Nästa vecka kör vi tävlingar på nån av träningarna. Det blir olika skill competitions. Tisdag o Torsdag kör vi nästa vecka. ! ! !