tisdag 15 februari 2011

3-6 förlust

åttan

Ja en mindre bra insats i sista hemmamatchen för denna sässe, resulterade i en 3-6 förlust. Vi hade övertaget i spelet. 46-19 i skott vittnar om det. Det var flera skott som var i bra lägen. Men var det inte ramträff så var det tyvärr oskärpa i skotten som då hamnade i magen på målisen. Kalle debuterade i målet i inte fan var vi schyssta emot han då vi bjöd på 3 frilägen där de satte den. 1 PP mål där vi tappade deras back som gick sig fri på bortre. Det enda målet som han borde ha haft var 5e målet som gick billigt mellan benen. Men han hade ett par giftiga räddningar också så han fick visa att han är en bra målis med. På träning på senare så har han varit den klart bästa målisen av alla 3.

Vi hade spelet mest denna match. Men när man möter ett lag som lever på kontringshockey så kan man ju inte lämna huvvet i omklädningsrummet. Vi anfaller när de vinner puck, de kommer 2 mot Kalle från egen blå? Hur är det möjligt? Vi tappade killar bakom ryggen när vi anfaller. Får inte hända. O sen när vi gör 2 mål inom 1 minut i slutet o är på G. Ja då dribblar vi på egen blå o pang 6-3. Nä det var bara tanke på offensiven. Ingen vidare skärpa på det defensiva.

Juniorerna var bra igen tycker jag. Batte fick ta stort ansvar i 3e som center, vilket han klarade galant. Rooth o Hermansson hade bra driv framåt o var farliga. Vidare gjorde första femman en hyfsad match. Var knappt nåt alls i egen zon. Sen måste man ju ge Persson beröm som gjorde sin första match som back, vilket gick bra.


Vidare så var tydligen förbundet livrädda att det skulle hända nåt under matchen med tanke på senaste fadäsen nere i Rydaholm. Nu var inte nr 13 med överhuvudtaget o matrisen hotade ingen till livet denna gång. Men förbundet skickade en div 2 domare bara utifall att liksom. Givetvist en kontrollant på läktaren med. Vet inte hur många vi haft iår? haha o vad de rapporterat. Det var en linjedomare som hetsa upp sig mot Gurra sista minuten. Det är bra när det inte är spelarna som hetsar upp stämningen, utan det är en domare som gör det.

Nu väntar HA74 på torsdag. Ett HA som är klara seriesegrare möter ett Hcw som inte har nåt att spela för. Förutom äran då!