måndag 31 januari 2011

Vilken helg

ÅTTAN

Om vi räknar med torsdagen så gjorde vi ju en kanon helg. Som Fräddan skrev. 9/9 points veckan som gick. Med en galen fredag som stor höjdpunkt. Vilket drag med Bonebreakers på läktaren. När de drog igång med kickstart my heart under uppvärmningen så fick man faktiskt lite ståpäls. O full fart på läktaren. Publiken o Bonebreakers fick oss att orka hur mycket som helst. Matchen mot Virserum började väl inte direkt som en höjdare då de bara backade hem o slog icing på icing. Vi blev lite väl offensiva när de gav oss så mycket yta. Det innebar som vanligt ett par farliga kontringar på oss. Även fast de målmässigt var med länge så kändes det som att det inte alls var nån fara på taket. Handlade mest om när vi skulle få in ett par kassar. Bögga fick matchstraff så Lill-Lagge fick spela hela 3e perren. Även Rooth slängdes in o spelade 3e. De skötte sig fint bägge 2. När det återstod 3 min så skadade jag mina ljumskar i ett hemjobb. Nu är det värst i den gamle vanliga ljumsken o jag vet vilken tid det tar. Det är troligtvist slutspelat för denna säsong. Vi får avvakta lite

Mot Eksjö så saknades då jag o Bögga. Detta innebar att Lill-Lagge fick stanna hemma från J-18 matchen för att spela med A-laget. Det var ju inte debut för pöjken, men väl debut från start. Lansen visade inga som helst nerver ut gick ut o spelade som om han inte gjort nåt annat än o lirat seniorhockey. Minst på plan men det kompenserar han galet med sin spelskicklighet. 24an i Eksjö var tuff o gav sig på han ett par ggr. Han var väl arg för att Lill-Lagge finta han med den gamla hederliga "vispen" . Bäst på plan i mitt tycke. Carlsvärd spelade också bra fram till att han fick matchstraff. Spelar med en helt annan mognad iår. Gjort en kanonsäsong. Matchen vanns till slut med 6-3 efter att Martin hängt sista i tom bur.

Skoog spelade sin sista match för iår. Nu väntar det en Thailands resa för pöjken. Får tacka för en fin säsong. Öst in en hel del mål iår.

Carlsvärd spelade också sin sista match. Pöjken ska in i det militära. Emil har helt klart gjort sin bästa säsong i HCW tröjan. Det har varit full fart iår o han är vår spelare som är mest teknisk i den farten. Varit riktigt lyckosam iår. O som jag skrev tidigare så har han visat en helt annan mognad iår. Vi tackar Emil o lyckönskar befälen som ska ta hand om han :D

Vi får se vad som händer i truppen med 2 viktiga forwards som försvinner.

Sen skulle vi i A-laget tacka alla som hjälpte till runt omkring matchen i fredags. Vilket jobb ni gjorde. Det var hur kul som helst o spela i fredags. Riktigt lyckat arregemang. Tack Bonebreakers för ert röj på läktaren. O stort tack till publiken som hejade fram oss riktigt bra. Tack allihopa vettja. Väldigt uppskattat o detta tar vi med oss i våra framtida matcher.