måndag 17 januari 2011

1-9 vinst

ÅTTAN

Ni har läst Fräddans inlägg o vet att vi vann. Alltså 1-9 o lite islossning i målskyttet.

Martin 2,Joel 2, Falk 2, Gurra,Bögga,Sigge

Rydaholm startade annars med en hög fart. Körde på snabba kontringar. Checkade hårt o tacklade oss backar. Men vi gjorde bra hemjobb hela vägen o vi backar levererade snabba pass eller rörde oss snabbt. På så sätt så blev det inga farliga kontringar på oss. Som back tyckte jag det var ovanligt lätt o leverera ett bra första pass då de gick på en med 2-3 man. Det var bara o lägga ett pass bakom dem på en forward eller center som kom på full rulle i mitten. Framåt så var vi heta runt mål. 7 skott o 4 mål i första vittnar om det. Jag tycker att vita femman med Persson,Joel o Sigge visade vägen i första då de bla gick rakt på mål o var riktigt heta.

Inte så mycket att orda om matchen egentligen. Däremot så ska man nämna att vi för en gångs skull öser på i andra perioden. 8-1 efter 2 perioder. 2a perioden har vi haft problem med. Vi har ofta släppt in ett gäng mål då o varit riktigt passiva. Det var ingen risk idag. Det var skönt o se karaktären hos samtliga på isen igår. Det var stenhårt hemjobb vid kontring. Var centern för djupt i anfallszon så var det en forward som tog stenhårt jobb hem. Skönt o se.

Nu väntar 2 hemma matcher på raken. 4 av 5 matcher nu spelas på hemmaplan.

Kommer skriva mer efter 15.00 idag om en annan incident under matchen. Involverar dödshot o en Rydaholm ledare som slår en hcw spelare i spelargången!!