måndag 20 december 2010

tung start på fortsättningsserien

åttan

Det blev en tung förlust igår med 5-4. Efter 2 låg vi under med 4-1. Hämtade upp till 4-4 o var det klart bättre laget för att tappa 3e gubben i egen zon o pang. 5-4

Eksjös segermål kom med 2 min kvar. Vi låg på bra där för ett segermål, men fick som sagt ett i arslet istället. Vi tar ut målvakten men skapar inget farligt.

Vi börjar bra. Martin stänker upp 1an i krysset. Vi har sen flera chanser att utöka ledningen. Istället gör de 2 på kontringar. 2-1 känns verkligen som ett slag i fejjat efter första. Andra perioden vinner de med 2-0 efter 2 mål i PP. Vi har under matchen 2 PP medans Eksjö har 8-9 PP. Det var många skumma utvisningar. Åkte omkring en liten jävla dvärg på isen som var så oengagerad man bara kan va.

I 3e hämtar vi som sagt upp ett 4-1 underläge där 4-4 var ett riktigt viljemål, o snyggt med. Emil Carlsvärd (man of the match) kommer i hundra på kanten, fintar bort backen o trycker sig fram framför mål från kanten. Får ner målvakten o stänker upp den i nättaket från nära håll. Ett oerhört starkt mål o vi är galet på gång. Vi har flera heta lägen men efter kvitteringsmålet så gör Eksjö mål på sitt första läge efter vårt mål. Ridå igen. Nä ett kryss var vi värda.

Eksjö gör en bra match. Har bra tryck stundtals på oss, ett par heta lägen där Sandborg stod i vägen. Men överlag så har vi mycket hetare lägen o mer tryck. Vi vinner skotten, men Eksjö tar matchen. Ingen bra start på serien med 1 vinst o 2 förluster. Att vi enbart har 3 backar tillgängliga sätter tyvärr sina spår. Nu får vi hoppas att vi får tillbaka Mulen o Andy till omstarten. Andy ska va borta 4-6 veckor, men sånt kan även va ok efter ca 2 veckor. Vi får se.


Emil Carlsvärd vinner pris som matchens lirare. Helt rätt. Har en bra fart hela matchen. Visar riktig vinnarskalle. Han lyckas mycket med sina dragningar. Mycket handlar om att han har fart på rören iår. Det ser bra ut, fortsätt såhär man.

Träning på tisdag 19.10. Kan bli en skoj träning för att i mellandagarna bli mycket hårdare träning.