onsdag 1 december 2010

slappo vecka

åttan

Dåligt med bloggande denna vecka. Man får ursäkta. Jag tränade inte igår o kommer inte träna på torsdag. Ev på Fredag. Fräddan jobbar o missade igår o kommer även missa torsdag. Så det blir inget skrivet om träningarna denna vecka tyvärr. Har sett en massa bloggs som uppdaterar sällan eller tom lagts ner. Victor i Åseda har lagt ner sin blogg. Kalmar har inte skrivit sen seriepremiären. MB har ett inlägg denna säsong. Men vi är iaf alive and kicking, dock lite afk denna vecka.

Så fortsättningsserien. D-gruppen tillhör vi. Lagen blev de vi trodde. Dock så tillkom Diö. Det hade jag inte spekulerat i. Vi hade Diö i vår serie för 3-4 år sen. Då var det ett stryklag av rang. Vi hade 2 stora vinster om jag inte minns fel. Eller storvinst hemma o lite tajtare därnere kanske. Dock så var vi nog lite sämre just den matchen. Största minnet från den matchen var att de hade en stor jävla kluns som satt på bänk. När vi hade säkrat vinsten så slängde de in han sista minuten. Vad han blev inkastad för blev snart uppenbart. Direkt efter tek så började han utmana Genze. Ingen tendens till att spela hockey. Han skulle ta en fight. Han slasha Genze gång på gång som ställde upp på dans. Dock så la sig killen ner på isen så fort det kom igång så att säga. Tuff kille, fast ändå inte liksom.

Säsongen efter denna så gick de från kasst div 3 lag till nästan obesegrade säsongen efter. Dock inte i vår serie. De har sen dess inte heller lirat i vår serie. Dock har de nu tillhört toppskiktet i 3an sen dess. Jag har dålig koll på Diö då jag inte trodde de skulle hamna i vår serie. Men de verkar ha en riktigt vass första femma. Några från Osby hade tillkommit under säsongen. Bla en målvakt som höll nollan första matchen. En ny utespelare gick i första matchen in i första femman o hängde 2 o passa fram till 2. Så ett par vassa killar kan de nog ståta med. Blir en tuff start i serien då vi har de borta. Plus att Graflund är borta på söndag, så vem som ska coacha laget är just nu inte klart.

Av övriga lag som tillkom så tror jag Lenhovda kommer gå starkt i serien. De hade några tajta matcher mot Kalmar. Kalmar som iofs är sämre än tidigare år. Men fortfarande ett galet bra lag. Virserum kom sist i serien. Men på hemmaplan har de spelat riktigt tajt mot både Ljungby o Kalmar. De brukar ha 1-2 anfallare som är riktigt bra. Rydaholm tog sig alltså förbi Virserum genom att slå just Virserum i sista matchen. 4 poäng på Rydaholm o 3 på Virserum. Rydaholm tror jag inte på. Rävarna skulle sluta o sist vi möttes så hade de tappat jättemycket. Virserum kom sist i sin serie, men jag rankar ändå den matchen på bortaplan som den svåraste.

I slutändan så kommer det handla om oss, Diö, Eksjö. Man ska aldrig räkna bort HA bara för att de spelat knackigt än så länge. Lenhovda kommer som sagt också spela bra. Rydaholm,MB,Virserum kommer inte va med i snacket. Dock kommer Virserum ta ett par fina skalper. På söndag vet vi mer gott folk!

Bara så folk vet. Matchen Eksjö-Hcw som skulle spelats 12/12 kommer spelas 19/12