måndag 12 januari 2009

12 Januari

#21

Möndag & arbete igen.
Sitter här med mina 3 elever & har Högläsning. Eftersom inte vi lirade i helgen så läser grabbarna idag om Majf:s förlust i Mt/Vt :)
I morrn blir de att läsa om Make b-Hcw & klippa ut de & sätta upp på väggen. Vi har ca: 25 utklipp på oss i laget än så länge.. & mer lär de bli :)

Annars då?
Mörkt, kallt & blåsigt är de i Hockey-meckat Vadstena idag. Många som fortf. går & snorar. Nån unge i varje klass är hemma & sjuker. Antar de är lika dan`t på era arbetsplatser. ???
KÄnns ändå bra & veta att vi idag kan ställa upp med 3 femmor. Tror de är många lag i serien som även vi har lite "man-fall"???
Men som skrivet många andra ggr så har vi en stor & bra trupp.

Laget för kvällen:
Sandborg (Vet inte vem som ska vakta idag ??)
Stivie

1:a
Bj Alex, Jutte
Mazze Kricke Lejon

2:a
Bögga Genze
Höna Gurra Holm

3:e
Batte (C), Wiborg
JOel Öhrman Micke

Ska bli riktigt intressant att följa matchen ifrån läktarplats ikväll. Kommer antagligen vara dubbelt så nervös som om när ja lirar själv.
Hoppas på att Hcw tar tag i spelet ifrån början & att vi stoppar Mb:s vassa kontringar.
Sitter vi på rätt sida & att PP funkar så tror/hoppas ja på seger.

Till sist:
*Mhc torskade igår med 2-1 borta i Lindesberg.(i förlängning). Därför leder Mjölby grabba fortsättning-serien "bara" med 3 poäng. "vår" Holm gjorde igår seriedebut & fick även beröm av Rydmark i cörren.

*Mac:s gamla Hästen vann igår emot Salo:s Kungälv med 2-1. Hästen ligger nu på 6:e plats med en match mindre spelad.

*Ryktet säger att Tjorven har bytt elitserielag förr 4:e gången nu. Bj har nämligen blivit en Brynäs-lover & hoppas nu på ett juniorkontrakt via Niklas Czarnecki. Han har tydligen sagt att han redan har boende där uppe i fall han vill??

*Rätt kul & se att folk har börjat jobba igen.. Kollar man stattestiken på blogtoppen så ser man att de är många som besöker blogga på dagtid :) (vet cheferna om de ??? :)

*I morgon kommer de lite nyheter om ev nyförvärv:)

Alla till stånkan kl 19.30..
Gameday is Funday
#21