måndag 1 december 2008

Mönda !!!

#21

Godmorgon godmorgon :)

Måndag & fortfarande OBESEGRADE.. Rigtigt göddigt av vi fortsätter att vinna. Allt blir så mkt lättare.
Jobb, Privat & framförallt träningarna. Men vet varför man tränar 4 is & 1 fys pass varje vecka. Man känner oxå att vi tränar rätt & att vi jobbar ihop som ett lag.

Gårdagens-match:
Vi börjar matchen som vi har gjort i alla matcher i år. Full fart på både rören & pucken. Tycker vi trycker ner Ha 74 i zon rätt ordentligt i början. De resulterar som väntat med en 2-0 ledning.(Falka Båda)
Efter de låter vi Sävsjö-pöjka komma in mer & mer i matchen. Vi slarvar i styrningen & vi blir för "långa" i laget. Med de menar jag att de är för långt emellan topp Fw. till siste back.
De blir stora luckor i mittzon & Ha:s snabba fw får lätt transportera in trissan i zon.
Vi slutar åka skridskor in i närkamperna & hamnar då in som nr 2 & 3 i sittvationerna.
De resulterar även med att Ha får spräcka Sandborg:s nölla på 2 helger.

2:a pärren....
Ha 74 vinner den med 2-1 & vi spelar inte alls.... Nu kanske alla tror att vi bara skiter i de?? Men går var en sån match där inget funka?? Kroppen kändes seg & pucken/turen studsade inte vår väg. Vi åker mkt skridskor. Men i helt fel lägen. Vi checkar 1 o 1 istället för som ett lag.
En styrka var ändå i sista minuten i andra då vår första line var inne i ett långt anfall & tryckte på bra. Ha som gärna ville ha periodvila tog en Icing för att lugna ner offensiven ifrån vår sida.
Domaren släpper "tèket" i den högra cirkeln & undertecknad lyckas vinna pucken bakåt, där Jolle står skjut-klar.
skge-stolthet drar ett hårt is-skött i högra stolpen (sen in:) & 3-3 är ett faktum i Sävsjö.

Inför 3:e...
Alla snackar om i omklr. att -Nu får vi fan ta tag i matchen..
Jalle säger
-Nu är de 20 minuter kvar på den här PINSAMMA matchen. Nu är de fan dags att bevisa vilka de är som är serieledare...
Vi samlas i ringen & Mulen säger några sista ord... Vi avslutar med en gammal hederlig ...
SKA VI TA DOM??? JJJaaaaaaa !!!!

3:e
Vi kommer ut som ett nytt lag & vi bjuder inte till lika mkt som vi gjort tidigare i matchen. Backarna tar upp pucken fortare & Fw åker mer skridskor.
Ha som inte riktigt hänger med i vårat tempo tar en utv.
Första PP linan kommer då in & efter 1 ½ min. snurr
i deras zon lurar Kricke mv. med en gammal hederlig
titt-fint & lägger upp den i första klyk. ( 3-4)

Alla känner att vi börjar få koll på grejerna & vi fortsätter att pressa. Efter circus halva pärren (tror jag) lägger Borg ut en höjdare ifrån vår zon & Holm tar studsen rätt & börjar trampa 1 vs 1 mot en Ha - back. Oliver som har ett grymt tramp lyckas vinna en meter ifrån backen lyckas få en fösare på mål. Alla tror att mv har pucken ? Men då kommer GUrra i full fart & ser pucken mellan benen & lyckas trycka dit den. (3-5) Ett riktigt skönt/vilje mål & matchen börjar komma dit vi vill.
Men....
Sävsjö ger sig inte utan lyckas göra 4-5 i PP. En riktig röckare i krysset....
i 5 min sliter vi som djur. Vi lägger ut puckarna rejält, Vinner viktiga tèk , Täcker skött osv..
Ha 74 får ändå en till chans när domarn hittar en billig utv. med 1 ½ minut kvar. Men Sandborg & vi utespelare lyckas hindra hemmalaget med att kvittera i 6 mot 4.

Vinst med 4-5..
ingen bra hockeymatch men ack så viktig... Tror de är många lag i serien som kommer få de tufft i sävsjö. Ett skridskostarktlag med en bra vilja. Får dom igång defensiven lika bra som offensiven så kommer de lätt gå till play-off.

Nu kör vi av matchbenen i kväll på träningen & börjar förbereda oss för Skillingaryd hemma på söndag. Skillingaryd som igår slog Kalmar verkar vara på gång...

Till sist:
* Mac kommer ner ikväll & tränar efter 2 veckors "träningsläger" nere på Maldiverna.... Har även lovat att visa upp den nya Förlovningsringen... Bling bling Mac :)

*Batte drog ännu en "borta"Floskel igår...
-Fy faaan vad vattnet är smaklöst här ...... OOOOOKKKK batman ???
Vi vet att de går bra för farsan på bilfirman & Morsan som ny-ägare på Statoil. Men visste inte att ni hade lyxen med smaksatt vatten hemma???? Janne som ofta läser bloggen får gjärna komma ner med en flaska-smakH20 så vi övriga grabba får smaka :) ok?

* Far & son Svensson var som alltid på läktaren igår & heja på oss. De kom även ner till omklr. & sa grattis efter matchen.
Men Svesse var som vanligt tjurig & satt mest & svor i ett hörn:) Jävla glädjespridare den där Svensson......

* Stadig skulle leka Spiderman över väskorna igår när han skulle gå ut ur omklr. Tyvärr misslyckades han & satte knä:t i stengolvet... :) Bra Fimpen :)

*Majf åkte på storförlust borta mot Nässjö.... (var de en engångföret. eller börjar flytet vända?? )

*Mhc krössade seriejumbon Sunne hemma igår..(T.J gjorde 2 mål...)

Träning i kväll. 19.30-21.00...
Ha de gött....
#
21