fredag 26 december 2008

Hockey, hockey, hockey

#21

Eftersom ägaren till bloggen Mac Attack har tagit semester ifrån skrivande så får ja slänga ut några rader ikväll igen ;)
Skämt o sido..
I dag har de/ är de en riktig Hockeyfredag :) Inte kattskit de inte !!!!
Vi "startade" fredagen med en isträning på 1 timma & 20 min. Temat för dagen var "Bort m skinkan" :)
Vi var 3 femmor & 2 golies.. De som saknades var Mjölby maffian & Tjorven som hade en snorgubbe i näsan. Mac var även fri från träning pga ljumska samt Allergi..
Vi körde rätt mkt skridskor & avslut.
Inte så mkt "tänkträning" utan mer fart & uthållighet.
Kan väl inte påstå att de var den bästa & roligaste träning vi har haft. Men de var gött av vara igång igen efter 3 dagars vila...
Hockeyfredagen forts. med att "gläppa" emellan fotbollsmatcherna samt kolla på Växjö Vs Huddinge. En match som avgjordes redan efter 1 pärre. Slutresultatet skrevs till 8-0 & Eric Lindhagen gjorde 2 mål & 2 ass samt att Lhc lånet Axel Brage höll nollan i lakerdome :)

Efter den matchen var de middag hos svärmor & svärfar .... & vad passar bäst till middag??? Lite Hockey kanske ??? hell yeeaaa !!!
Lhc vs Brynäs :) En skaplig elitseriematch i serielunken som ´slutade med 5-3 i lkpg favör :) Gött för mig / tråkigt för Gurra !!!

Nu så sitter man & laddar inför J-Vm matchen Sverige - Finland. Ska bli riktigt kul att se den fighten. Är alltid full fart & massor utav kamp.
Skulle vilja kunna säga att jag tror på seger !! Men har en jobbig känsla i kroppen av att ja kommer ha en jobbig sambo bredvid mig inatt som kommer tjata hål i huvudet i fall kronerna torskar.... I hope not !!! :)

Till sist:
*Lycka till brorsan på middagen ikväll :) (hos sin svärmor)
*Träning i morgon kl 13.00
*Hur kommer Jutte, Mazz & Kasparatis må i morgon ??? :)

Håll tummarna för fimpa inatt..
Ses i morrn..
mvh
Fräddä