tisdag 23 december 2008

Dan före Dan...

#21

Sitter här i mitt kök med min laptop, 3 rostade mackor & en köpp kaffe :) En lugn & skön morgon utan någon som helst stress.
vet inte om de är att jag har blivit äldre??? men i vilket fall så har jag för första gången hunnit med att köpa alla julklappar innan den 23 dec :)

Gårdagensträning..
mkt sjukdomar som hägrar i laget nu... Är ofta så när kroppen/huvud slappnar av & de enda man har i huvudet är vila. Imunförsvaret har tagit jul/semester & sjukdoma kommer som en snöboll i skrevet :)
men....
Vi var ändå ca 15 utespelare & 2 goalies i går. Alla hade väll hoppats på en rätt lugn & skön sista träning innan Jul.. men hell no... sa Jalle *alle !!!
1 timma ren skridskoträning :)
Jalle som även han var rätt snorig & jävlig stod i båset som värste Tarasov m. arma i körs & blängde lite :)
Vi körde Checking övningen, stafett & långa + snabba skridsko övn.
Galet jobbigt med underbart när träningen var över...
Efter träningen bjöd HCW på Skinksmörgås, Kaffe, Jul-must (Alex tryckte i sig 3 liter tror jag), jul-tömtar & frukt..
TACK Karin för serveringen !!!

Till sist :
*Ingen träning förrän 26 dec.. (ska försöka fixa gympahall för de som inte kan hålla sig borta ifrån träning) några som är på ?? (innebandy, pingis, badminton mm )

*Kom även fram igår att Tjorven hade lagt till ett nummer på sin "put your HAND" dans i lördags. För när han kom hem hade han nämligen glas på knäna :) Boris berättade att varje gång de kom fram en tjej till Alex så hade han hoppat ner på knäna, slängt upp den snurrande näven i luften & ylat som en jävla Varg...
Micke sa även att de inte var med flit utan de kom på ren Norskmanèr????:) ABCDEFGHI.......??? eler va sa vi igår Tjörva ??

*Stadig kastade hej vilt i glashuset igår när grabba stod i duschen :) Han försökte Reta den berömda bokstavspöjken lite pga att min bror var där..... Synd bara att den andra broder Axell oxå var i duscha :) Blev inte riktigt som finnen hade tänkt sig.... Klirr klarr & hela glashuset var broken... :)

*Jutte hade äntligen fått tillbaka sin fina färg i ansiktet :) Grattis ....

*Bertil tjata om att han ALLTID kommer säga badlakan.. EN handduk har man på toaletten & torkar händerna med :) Handduk= lika stor som handen ! Baddlakan= till hela kroppen !!! Visst att de låter lågiskt.. Men kommer ALLTID hävda att jag torkar mig med en STOR handduk....
Så Berra ta ditt badlakan & fira jul nu så ses vi snart igen :)

*Tycker även vi ska tänka på vår Kära chef. Frank the Tank som ligger hemma & vilar upp sig efter "lite" för mkt jobb.. Ta de nu j*vligt lugnt... Vi behöver dig snart till resan mot play-offet :)
God Jul Frankie !!!!

*Kan oxå hälsa i från Calle P som idag/inatt ??? ska in till madison s..... Garden & glo på NY Rangers Vs Washington..!!! Inte aviss ett skit din jävel :)

Ta nu hand om er alla galningar & ha en riktigt skön J*vla Jul.....
De ska ja ha....
Ho ho ho....
#21
Fredrik "Fräddä" Axell